Închide meniul

Malcom Edjouma ar putea să plece de la FCSB! Ce scriu francezii: „Becali cerea 5 milioane de euro!”

Cosmin Olteanu Publicat: 27 decembrie 2022, 14:44

Reclamă
Malcom Edjouma ar putea să plece de la FCSB! Ce scriu francezii: Becali cerea 5 milioane de euro!”

Malcom Edjouma ar putea să plece de la FCSB! Ce scriu francezii

Malcom Edjouma, pregătit să fie din nou titular la FCSB / Antena Sport

Malcom Edjouma ar putea să plece de la FCSB! Presa franceză a scris despre jucătorul echipei lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma a fost transferat de FCSB, în luna februarie a acestui an, de la FC Botoșani, pentru 330.000 de euro.

Malcom Edjouma ar putea să plece de la FCSB

Jurnaliștii de la Les Violets scriu despre faptul că transferul lui Malcom Edjouma nu a picat și că ar putea să se perfecteze în această iarnă, având în vedere că Gigi Becali a scăzut prețul jucătorului la 1,5 milioane de euro.

„În august, George Becali cerea 5 milioane de euro, atât cât era clauza jucătorului. Desigur, Damien Comolli (n.r. președintele lui Toulouse) nu a putut oferi această sumă, așa că a optat pentru împrumutul cu drept de cumpărare al lui Theocharis Tsingaras. De atunci, Edjouma a continuat să performeze în campionat, având 3 goluri și 3 pase decisive în 16 meciuri, dar și în Conference League, unde a înfruntat West Ham și Anderlecht.

În această iarnă, plecarea lui de la FCSB este posibilă. Curtat într-o vreme și de Schalke 04, pentru Edjouma a venit o ofertă de 1 milion de euro de la MOL Fehervar. George Becali a cerut cu 500.000 de euro în plus și se pare că maghiarii au încheiat discuțiile și s-au îndreptat către Tobias Christensen, pentru o mutare de aproximativ 850.000 de euro.

Reclamă

Această informație nu îl va nemulțumi pe Edjouma, care nu părea dispus să plece în Ungaria. O situație ingrată pentru cel care aproape revenise acasă în vară. Va putea Damien Comolli să redeschidă acest subiect, având în vedere că el caută un nou mijlocaș în iarnă?”, scrie sursa citată.

Malcom Edjouma este dorit de Toulouse

În ultima perioadă, s-a vorbit de interesul celor de la Toulouse pentru Malcom Edjouma.

Să plătească clauza de 5 milioane de euro. Eu nu îl las, dar are clauză de 5 milioane de euro”, declara Gigi Becali, în luna august, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Toulouse se află pe locul 12 din Ligue 1, cu 16 puncte obținute după 15 meciuri jucate.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și