Închide meniul
EXCLUSIV

Giovanni Becali, anunțul momentului despre Olimpiu Moruțan! Ce decizie a luat Pisa în privința românului: „Pot să activeze opțiunea chiar acum!”

Cosmin Olteanu Publicat: 27 decembrie 2022, 20:48

Reclamă
Giovanni Becali, anunțul momentului despre Olimpiu Moruțan! Ce decizie a luat Pisa în privința românului: Pot să activeze opțiunea chiar acum!”

Giovanni Becali, anunțul momentului despre Olimpiu Moruțan

Giovanni Becali și Olimpiu Moruțan/hepta

Giovanni Becali a făcut anunțul momentului despre Olimpiu Moruțan! Pisa i-a decis viitorul fotbalistului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruțan a fost adus de Pisa, sub formă de împrumut, în vara acestui an, de la Galatasaray. Împrumutul acestuia urmează să expire la finalul actualului sezon, însă italienii au opțiunea să-l transfere definitiv pe mijlocașul român.

Giovanni Becali, anunțul momentului despre Olimpiu Moruțan

Giovanni Becali susține că cei de la Pisa sunt foarte mulțumiți de evoluțiile lui Olimpiu Moruțan, motiv pentru care conducătorii formației italiene ar fi tentați să-l cumpere definitiv pe fotbalistul român, încă din această iarnă.

Însă, un impediment ar putea fi suma de 5,5 milioane de euro pe care Galatasaray o cere pentru a-i da drumul lui Moruțan. Giovanni Becali spune că Pisa ar putea să le propună o sumă mai mică celor de la Galatasaray, pentru a-l putea avea și de la vară pe Moruțan.

„Moruțan a contribuit la gol și a ratat un gol… Orice gol îl ajută în evoluție și în prezentarea lui mai departe. Singur cu portarul… a dat milimetric pe lângă bară, a dat frumos, cu interiorul (n.r. în partida Spal – Pisa 0-1). Dar Moruțan este omul de care Pisa e interesată.

Reclamă

Poate pot să activeze opțiunea de cumpărare definitivă mult mai devreme. Opțiunea este de 5,5 milioane. Probabil ei au intenția să facă, chiar acum în iarnă, o opțiune de cumpărare definitivă, dar la un preț mai mic.

Vom vedea… vor exista discuții. Sunt numai tatonări din partea Pisei. Până acum, nu e nimic fix. Nu știm cifra. Dar vom vorbi imediat după Anul Nou”, a declarat Giovanni Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Olimpiu Moruțan, sezon excelent la Pisa

Olimpiu Moruțan s-a impus rapid în triocul celor de la Pisa, devenind titular. În actualul sezon, mijlocașul român a marcat patru goluri și a oferit șapte pase decisive, în 18 partide bifate pentru formația italiană.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit site-ului transfermarkt.com, cota lui Olimpiu Moruțan este de cinci milioane de euro.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și