Închide meniul
EXCLUSIV

Giovanni Becali, anunțul momentului despre Olimpiu Moruțan! Ce decizie a luat Pisa în privința românului: „Pot să activeze opțiunea chiar acum!”

Cosmin Olteanu Publicat: 27 decembrie 2022, 20:48

Reclamă
Giovanni Becali, anunțul momentului despre Olimpiu Moruțan! Ce decizie a luat Pisa în privința românului: Pot să activeze opțiunea chiar acum!”

Giovanni Becali, anunțul momentului despre Olimpiu Moruțan

Giovanni Becali și Olimpiu Moruțan/hepta

Giovanni Becali a făcut anunțul momentului despre Olimpiu Moruțan! Pisa i-a decis viitorul fotbalistului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruțan a fost adus de Pisa, sub formă de împrumut, în vara acestui an, de la Galatasaray. Împrumutul acestuia urmează să expire la finalul actualului sezon, însă italienii au opțiunea să-l transfere definitiv pe mijlocașul român.

Giovanni Becali, anunțul momentului despre Olimpiu Moruțan

Giovanni Becali susține că cei de la Pisa sunt foarte mulțumiți de evoluțiile lui Olimpiu Moruțan, motiv pentru care conducătorii formației italiene ar fi tentați să-l cumpere definitiv pe fotbalistul român, încă din această iarnă.

Însă, un impediment ar putea fi suma de 5,5 milioane de euro pe care Galatasaray o cere pentru a-i da drumul lui Moruțan. Giovanni Becali spune că Pisa ar putea să le propună o sumă mai mică celor de la Galatasaray, pentru a-l putea avea și de la vară pe Moruțan.

„Moruțan a contribuit la gol și a ratat un gol… Orice gol îl ajută în evoluție și în prezentarea lui mai departe. Singur cu portarul… a dat milimetric pe lângă bară, a dat frumos, cu interiorul (n.r. în partida Spal – Pisa 0-1). Dar Moruțan este omul de care Pisa e interesată.

Reclamă
Reclamă 4

Poate pot să activeze opțiunea de cumpărare definitivă mult mai devreme. Opțiunea este de 5,5 milioane. Probabil ei au intenția să facă, chiar acum în iarnă, o opțiune de cumpărare definitivă, dar la un preț mai mic.

Vom vedea… vor exista discuții. Sunt numai tatonări din partea Pisei. Până acum, nu e nimic fix. Nu știm cifra. Dar vom vorbi imediat după Anul Nou”, a declarat Giovanni Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Olimpiu Moruțan, sezon excelent la Pisa

Olimpiu Moruțan s-a impus rapid în triocul celor de la Pisa, devenind titular. În actualul sezon, mijlocașul român a marcat patru goluri și a oferit șapte pase decisive, în 18 partide bifate pentru formația italiană.

Reclamă

Potrivit site-ului transfermarkt.com, cota lui Olimpiu Moruțan este de cinci milioane de euro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și