Închide meniul
EXCLUSIV

Giovanni Becali, anunțul momentului despre Olimpiu Moruțan! Ce decizie a luat Pisa în privința românului: „Pot să activeze opțiunea chiar acum!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 27 decembrie 2022, 20:48

Giovanni Becali, anunțul momentului despre Olimpiu Moruțan! Ce decizie a luat Pisa în privința românului: Pot să activeze opțiunea chiar acum!”

Giovanni Becali, anunțul momentului despre Olimpiu Moruțan

Giovanni Becali și Olimpiu Moruțan/hepta

Giovanni Becali a făcut anunțul momentului despre Olimpiu Moruțan! Pisa i-a decis viitorul fotbalistului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruțan a fost adus de Pisa, sub formă de împrumut, în vara acestui an, de la Galatasaray. Împrumutul acestuia urmează să expire la finalul actualului sezon, însă italienii au opțiunea să-l transfere definitiv pe mijlocașul român.

Giovanni Becali, anunțul momentului despre Olimpiu Moruțan

Giovanni Becali susține că cei de la Pisa sunt foarte mulțumiți de evoluțiile lui Olimpiu Moruțan, motiv pentru care conducătorii formației italiene ar fi tentați să-l cumpere definitiv pe fotbalistul român, încă din această iarnă.

Însă, un impediment ar putea fi suma de 5,5 milioane de euro pe care Galatasaray o cere pentru a-i da drumul lui Moruțan. Giovanni Becali spune că Pisa ar putea să le propună o sumă mai mică celor de la Galatasaray, pentru a-l putea avea și de la vară pe Moruțan.

„Moruțan a contribuit la gol și a ratat un gol… Orice gol îl ajută în evoluție și în prezentarea lui mai departe. Singur cu portarul… a dat milimetric pe lângă bară, a dat frumos, cu interiorul (n.r. în partida Spal – Pisa 0-1). Dar Moruțan este omul de care Pisa e interesată.

Reclamă

Poate pot să activeze opțiunea de cumpărare definitivă mult mai devreme. Opțiunea este de 5,5 milioane. Probabil ei au intenția să facă, chiar acum în iarnă, o opțiune de cumpărare definitivă, dar la un preț mai mic.

Vom vedea… vor exista discuții. Sunt numai tatonări din partea Pisei. Până acum, nu e nimic fix. Nu știm cifra. Dar vom vorbi imediat după Anul Nou”, a declarat Giovanni Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Olimpiu Moruțan, sezon excelent la Pisa

Olimpiu Moruțan s-a impus rapid în triocul celor de la Pisa, devenind titular. În actualul sezon, mijlocașul român a marcat patru goluri și a oferit șapte pase decisive, în 18 partide bifate pentru formația italiană.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit site-ului transfermarkt.com, cota lui Olimpiu Moruțan este de cinci milioane de euro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și