Închide meniul
EXCLUSIV

Giovanni Becali a dezvăluit motivul pentru care Gică Hagi a renunțat la Robert Moldoveanu: „I-am zis «ce faci, mă, aici?»”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 27 decembrie 2022, 17:02

Giovanni Becali a dezvăluit motivul pentru care Gică Hagi a renunțat la Robert Moldoveanu: I-am zis «ce faci, mă, aici?»”

Giovanni Becali a dezvăluit motivul pentru care Gică Hagi a renunțat la Robert Moldoveanu

Robert Moldoveanu,, în timpul unei partide FCSB - Farul/hepta

Giovanni Becali a dezvăluit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, motivul pentru care Gică Hagi a renunțat la Robert Moldoveanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duminică, Farul Constanța a anunțat despărțire de Robert Moldoveanu, jucător pe care îl transferase, în luna ianuarie, de la Dinamo.

Giovanni Becali a dezvăluit motivul pentru care Gică Hagi a renunțat la Robert Moldoveanu

Giovanni Becali susține că accidentările dese, cu care s-a confruntat Robert Moldoveanu, în ultima perioadă, l-au determinat pe Gică Hagi, antrenorul Farului, să renunțe la serviciile tânărului atacant.

Totodată, fostul impresar susține că, în prezent, nu există discuții cu vreo echipă pentru a-l transfera pe Moldoveanu.

„Pentru Robert Moldoveanu căutăm echipă, să vedem unde ar putea să joace în continuare. E încă un jucător tânăr, are doar 23 de ani. E adevărat… după multe ghinioane și multe accidentări, e greu să te recuperezi atât de ușor și din punct de vedere fizic, și psihic.

Reclamă

Sper ca el totuși să găsească o echipă unde să-și etaleze calitățile. A avut evoluții bune, dar apoi iar a fost accidentat, iar a avut întinderi. El n-a avut niciodată un an întreg fără niciun fel de leziune.

Sper ca Dumnezeu să-l ajute. Deocamdată, n-am discutat cu nicio echipă. Vom vedea. E vacanța asta. Din ianuarie… deja ne interesăm.

Când m-am dus odată la un meci, la Farul, tocmai îl văd în lojă și i-am zis: «Ce faci, mă, aici?». Zice: «Băi, sunt accidentat, nea’ Giovanni». Asta e…”, a declarat Giovanni Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Anunțul făcut de Farul Constanța

„Farul Constanța și atacantul Robert Moldoveanu au decis, de comun acord, întreruperea relațiilor contractuale.

În vârstă de 23 de ani, Robert Moldoveanu a evoluat in 26 de partide oficiale pentru clubul nostru în perioada ianuarie – decembrie 2022, în care a reușit să marcheze 3 goluri și să ofere 2 pase decisive.

Mulțumim, Robert, pentru evoluțiile în alb-albastru și succes în carieră !”, se arată în comunicatul emis de Farul Constanța, pe site-ul clubului.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și