Închide meniul
EXCLUSIV

Giovanni Becali a dezvăluit motivul pentru care Gică Hagi a renunțat la Robert Moldoveanu: „I-am zis «ce faci, mă, aici?»”

Cosmin Olteanu Publicat: 27 decembrie 2022, 17:02

Reclamă
Giovanni Becali a dezvăluit motivul pentru care Gică Hagi a renunțat la Robert Moldoveanu: I-am zis «ce faci, mă, aici?»”

Giovanni Becali a dezvăluit motivul pentru care Gică Hagi a renunțat la Robert Moldoveanu

Robert Moldoveanu,, în timpul unei partide FCSB - Farul/hepta

Giovanni Becali a dezvăluit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, motivul pentru care Gică Hagi a renunțat la Robert Moldoveanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duminică, Farul Constanța a anunțat despărțire de Robert Moldoveanu, jucător pe care îl transferase, în luna ianuarie, de la Dinamo.

Giovanni Becali a dezvăluit motivul pentru care Gică Hagi a renunțat la Robert Moldoveanu

Giovanni Becali susține că accidentările dese, cu care s-a confruntat Robert Moldoveanu, în ultima perioadă, l-au determinat pe Gică Hagi, antrenorul Farului, să renunțe la serviciile tânărului atacant.

Totodată, fostul impresar susține că, în prezent, nu există discuții cu vreo echipă pentru a-l transfera pe Moldoveanu.

„Pentru Robert Moldoveanu căutăm echipă, să vedem unde ar putea să joace în continuare. E încă un jucător tânăr, are doar 23 de ani. E adevărat… după multe ghinioane și multe accidentări, e greu să te recuperezi atât de ușor și din punct de vedere fizic, și psihic.

Reclamă
Reclamă 4

Sper ca el totuși să găsească o echipă unde să-și etaleze calitățile. A avut evoluții bune, dar apoi iar a fost accidentat, iar a avut întinderi. El n-a avut niciodată un an întreg fără niciun fel de leziune.

Sper ca Dumnezeu să-l ajute. Deocamdată, n-am discutat cu nicio echipă. Vom vedea. E vacanța asta. Din ianuarie… deja ne interesăm.

Când m-am dus odată la un meci, la Farul, tocmai îl văd în lojă și i-am zis: «Ce faci, mă, aici?». Zice: «Băi, sunt accidentat, nea’ Giovanni». Asta e…”, a declarat Giovanni Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

Anunțul făcut de Farul Constanța

„Farul Constanța și atacantul Robert Moldoveanu au decis, de comun acord, întreruperea relațiilor contractuale.

În vârstă de 23 de ani, Robert Moldoveanu a evoluat in 26 de partide oficiale pentru clubul nostru în perioada ianuarie – decembrie 2022, în care a reușit să marcheze 3 goluri și să ofere 2 pase decisive.

Mulțumim, Robert, pentru evoluțiile în alb-albastru și succes în carieră !”, se arată în comunicatul emis de Farul Constanța, pe site-ul clubului.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-1. Cisotti a deschis scorul după o gafă a lui Chiricheş! Ratare monumentală a lui David Miculescu!

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

22:06

Marius Şumudică, variantă „de rezervă” la naţională! Răzvan Burleanu are planul făcut, în cazul unui refuz al lui Gică Hagi

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și