Închide meniul
EXCLUSIV

Dumitru Dragomir anunţă care este jucătorul anului 2022, în România: „Nu se compară cu nimeni”

Dan Roșu Publicat: 30 decembrie 2022, 14:56

Reclamă
Dumitru Dragomir anunţă care este jucătorul anului 2022, în România: „Nu se compară cu nimeni

Dumitru Dragomir, reacție devastatoare după ce fanii Rapidului au înjurat-o pe Cristina Neagu

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir anunţă care este jucătorul anului 2022, în România. Fostul şef de la LPF l-a numit pe Octavian Popescu, jucătorul pe care Gigi Becali visează să ia zeci de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 20 de ani e cotat la 4 milioane de euro, dar are un sezon 2022-2023 mai slab, cu doar două goluri şi şase assist-uri. Stagiunea precedentă, el marcase 10 goluri şi dăduse patru pase decisive.

Dumitru Dragomir anunţă care este jucătorul anului 2022, în România

„Aşa, pentru cei din ţară, Octavian Popescu cred că a fost cel mai bun jucător al anului. Şi de pe la Cluj sunt vreo 2 foarte buni, cei mai bătrâni de acolo.

Dar, în general, noi nu mai avem un fotbalist de mare valare în această ţară, poate ăsta, Octavian Popescu. Pe el va lua Gigi Becali cei mai mulţi bani. Nu se compară cu nimeni”, a spus Dragomir, pentru Antena Sport.

Octavian Popescu, pe picior de plecare de la FCSB

Octavian Popescu este pe picior de plecare de la FCSB. Atacantul în vârstă de 20 de ani, pe care Gigi Becali a cerut chiar şi 50 de milioane de euro, ar putea ajunge la arabi. Fosta echipă a lui Mihai Pintilii şi Mirel Rădoi, Al Hilal, insistă pentru puştiul minune al vicecampioanei României.

Reclamă

Chiar dacă Tavi Popescu ar fi fost urmărit de granzii Manchester City, Juventus şi Bayern, are şanse mai mari să ajungă în Arabia Saudită. Rămâne de văzut dacă şeicii vor reuşi să se înţeleagă asupra preţului de transfer cu patronul lui FCSB.

Al Hilal a devenit favorită să îl transfere pe internaţionalul român. Câştigătoare a 18 titluri în Arabia Saudită, gruparea din Riad mai are pe listă jucători de mare perspectivă. Abde Ezzalzouli, care aparţine de Barcelona, sau Hannibal Mejbri, de la Manchester United, sunt fotbaliştii pe care îşi doreşte să îi transfere.

Dacă va ajunge la arabi, Tavi Popescu se va îmbogăţi. Va primi un salariu uriaş, cu mult peste cel pe care îl primeşte la FCSB. Acum, atacantul primeşte, lunar, 10.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și