Închide meniul

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo, după ce a semnat contractul colosal cu Al-Nassr: „Sunt încântat de noua experienţă!” Promisiunea făcută

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 decembrie 2022, 0:06

Reclamă
Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo, după ce a semnat contractul colosal cu Al-Nassr: „Sunt încântat de noua experienţă! Promisiunea făcută

Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr

Profimedia

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo, după ce a semnat contractul colosal cu Al-Nassr. Starul portughez a semnat un contract valabil până în anul 2025.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo s-a arătat încântat de alegerea făcută şi a promis că va face totul pentru a obţine rezultate cât mai bune la noua echipă.

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo, după ce a semnat contractul colosal cu Al-Nassr

„Încântat pentru o experiență nouă într-un campionat dintr-o țară diferită. Viziunea pe care am regăsit-o la Al-Nassr este inspirațională și sunt încântat să mă alătur noilor mei colegi, astfel încât împreună să putem ajuta echipa să aibă succes”, a spus Cristiano Ronaldo pentru site-ul oficial de la Al-Nassr.

Ce contract a semnat Cristiano Ronaldo cu Al-Nassr

S-a aflat ce contract a semnat Cristiano Ronaldo cu Al-Nassr. Portughezul de 37 de ani va juca, până în 2025, în tricoul echipei care a câștigat de nouă ori titlul în Arabia Saudită.

Liber de contract după despărțirea cu „scântei” de Manchester United, CR7 a semnat o înțelegere fabuloasă. Va fi plătit regește la noua sa echipă. A devenit cel mai bine plătit jucător din istoria fotbalului.

Reclamă

Cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano a confirmat informațiile prezentate în ultimele zile de Marca. Ronaldo a parafat o înțelegere pe doi ani și jumătate și va avea un salariu anual de 200 de milioane de euro. Sunt incluse aici și diferite bonusuri.

Este cel mai mare salariu care a fost plătit, vreodată, în fotbal!„, asigură Fabrizio Romano pe contul său de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai bun jucător din lume tocmai a semnat cu Al-Nassr„, au anunțat oficialii clubului pe contul de Twitter.  „Acest transfer înseamnă mai mult decât istorie în devenire. Acesta este un transfer care nu doar că va inspira clubul nostru să obțină un succes și mai mare, ci va inspira campionatul nostru, națiunea și generațiile viitoare, băieții și fetele să fie cea mai bună versiune a lor. Bun venit, Cristiano, în noua ta casă, Al-Nassr”, au mai transmis oficialii de la Al-Nassr.

Aceştia au revenit cu un mesaj mai complex, care a fost postat pe rețelele sociale și de Cristiano Ronaldo.

Acest transfer înseamnă mai mult decât istorie în devenire. Acesta este un transfer care nu doar că va inspira clubul nostru să obțină un succes și mai mare, ci va inspira campionatul nostru, națiunea și generațiile viitoare, băieții și fetele să fie cea mai bună versiune a lor. Bun venit, Cristiano, în noua ta casă, Al Nassr”, au mai transmis oficialii de la Al-Nassr.

Potrivit portughezilor de la ojogo.pt, care citează CBS și presa din Arabia Saudită, Ronaldova fi prezentat mâine (n.r. sâmbătă, 31 decembrie), la meciul dintre Al Nassr și Al Khaleej, care va începe de la ora 19:30 (n.r. ora României).

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” Vezi toate știrile
Citește și