Închide meniul

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo, după ce a semnat contractul colosal cu Al-Nassr: „Sunt încântat de noua experienţă!” Promisiunea făcută

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 decembrie 2022, 0:06

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo, după ce a semnat contractul colosal cu Al-Nassr: „Sunt încântat de noua experienţă! Promisiunea făcută

Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr

Profimedia

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo, după ce a semnat contractul colosal cu Al-Nassr. Starul portughez a semnat un contract valabil până în anul 2025.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo s-a arătat încântat de alegerea făcută şi a promis că va face totul pentru a obţine rezultate cât mai bune la noua echipă.

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo, după ce a semnat contractul colosal cu Al-Nassr

„Încântat pentru o experiență nouă într-un campionat dintr-o țară diferită. Viziunea pe care am regăsit-o la Al-Nassr este inspirațională și sunt încântat să mă alătur noilor mei colegi, astfel încât împreună să putem ajuta echipa să aibă succes”, a spus Cristiano Ronaldo pentru site-ul oficial de la Al-Nassr.

Ce contract a semnat Cristiano Ronaldo cu Al-Nassr

S-a aflat ce contract a semnat Cristiano Ronaldo cu Al-Nassr. Portughezul de 37 de ani va juca, până în 2025, în tricoul echipei care a câștigat de nouă ori titlul în Arabia Saudită.

Liber de contract după despărțirea cu „scântei” de Manchester United, CR7 a semnat o înțelegere fabuloasă. Va fi plătit regește la noua sa echipă. A devenit cel mai bine plătit jucător din istoria fotbalului.

Reclamă

Cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano a confirmat informațiile prezentate în ultimele zile de Marca. Ronaldo a parafat o înțelegere pe doi ani și jumătate și va avea un salariu anual de 200 de milioane de euro. Sunt incluse aici și diferite bonusuri.

Este cel mai mare salariu care a fost plătit, vreodată, în fotbal!„, asigură Fabrizio Romano pe contul său de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai bun jucător din lume tocmai a semnat cu Al-Nassr„, au anunțat oficialii clubului pe contul de Twitter.  „Acest transfer înseamnă mai mult decât istorie în devenire. Acesta este un transfer care nu doar că va inspira clubul nostru să obțină un succes și mai mare, ci va inspira campionatul nostru, națiunea și generațiile viitoare, băieții și fetele să fie cea mai bună versiune a lor. Bun venit, Cristiano, în noua ta casă, Al-Nassr”, au mai transmis oficialii de la Al-Nassr.

Aceştia au revenit cu un mesaj mai complex, care a fost postat pe rețelele sociale și de Cristiano Ronaldo.

Acest transfer înseamnă mai mult decât istorie în devenire. Acesta este un transfer care nu doar că va inspira clubul nostru să obțină un succes și mai mare, ci va inspira campionatul nostru, națiunea și generațiile viitoare, băieții și fetele să fie cea mai bună versiune a lor. Bun venit, Cristiano, în noua ta casă, Al Nassr”, au mai transmis oficialii de la Al-Nassr.

Potrivit portughezilor de la ojogo.pt, care citează CBS și presa din Arabia Saudită, Ronaldova fi prezentat mâine (n.r. sâmbătă, 31 decembrie), la meciul dintre Al Nassr și Al Khaleej, care va începe de la ora 19:30 (n.r. ora României).

Recomandări
  • Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo, după ce a semnat contractul colosal cu Al-Nassr
  • Cristiano Ronaldo, contract uriaş la arabi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:31 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și