Închide meniul
Foto

Cine e tânărul care a apărut lângă Anamaria Prodan în noaptea de Revelion

Publicat: 1 ianuarie 2023, 16:21

Reclamă
Cine e tânărul care a apărut lângă Anamaria Prodan în noaptea de Revelion

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan s-a distrat pe cinste în noaptea de Revelion. Vedeta a avut o apariție elegantă și rafinată și a fost sufletul petrecerii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a dansat, s-a distrat și a acceptat să facă poze cu toată lumea. Printre cei prezenți, s-au numărat Culiță Sterp, dar și un tânăr fotbalist de la CFR Cluj, Timotei Rusu. Acesta a vrut să aibă o amintire de neuitat cu Anamaria Prodan și i-a cerut permisiunea să facă o poză.

Cine e bărbatul care a apărut lângă Anamaria Prodan în noaptea de Revelion

Anamaria Prodan a acceptat cu zâmbetul pe buze și chiar a pus imaginea cu tânărul fotbalist pe rețelele de socializare. Timotei Rusu a re 20 de ani și face este la echipa a doua de la CFR Cluj.

Laurențiu Reghecampf a uitat definitiv de Anamaria Prodan. Imaginile cu Corina Caciuc vorbesc de la sine. „Cele mai bune momente din 2022”

Laurențiu Reghecampf a uitat definitiv de Anamaria Prodan și se bucură alături de iubita sa, Corina Caciuc. Antrenorul lui Neftchi Baku i-a anunțat pe fanii săi că și-a găsit fericirea.

Reclamă

„Reghe” a postat mai multe fotografii alături de Corina Caciuc și de fiul său care s-a născut anul trecut, Liam Reghecampf. „Cele mai bune momente din 2022„, a scris tehnicianul pe contul său de Instagram.

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Laurențiu Reghecampf a anunțat și ce își dorește în 2023. „Fie ca noul an să fie încărcat cu sănătate și fericire„, a fost mesajul fostului antrenor de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

La mulți ani, familie frumoasă„, „Sunteți foarte frumoși„, „Ești o forță, Laurențiu„, „Un bărbat cu coloană vertebrală„, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.

2022 nu a fost cel mai bun an al lui Laurențiu Reghecampf. După plecarea surprinzătoare de la Universitatea Craiova, antrenorul în vârstă de 47 de ani a ales să semneze în Azerbaidjan, cu Neftchi Baku. A fost însă într-un continuu scandal cu Anamaria Prodan. Cei doi s-au bătut în plină stradă în timp ce erau în scandal de divorț.

Deciziile luate de instanţă sunt următoarele:

  • Reghecampf va achita pentru fiul său, Laurențiu Reghecampf jr, o pensie în valoare de 1/6 din veniturile nete ale acestuia;
  • Magistrații au admis în întregime programul de vizită solicitat de Laurențiu Reghecampf, iar custodia pentru copil va fi comună;
  • Anamaria Prodan e obligată la plata cheltuielilor de judecată în valoare de 6000 lei, pentru că ceruse culpă exclusivă a antrenorului.

Suma lunară pe care Laurențiu Reghecampf va trebui să o plătească pentru fiul său este de 1.600 de euro, mult mai mică față de cât cerea Anamaria Prodan, 7.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League 9
mai
23:50
Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu
9
mai
23:33
Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase
9
mai
23:21
Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024
9
mai
23:02
Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova
9
mai
22:41
Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă”
9
mai
22:11
„România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor
9
mai
21:37
Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA
9
mai
21:14
Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României
Vezi toate știrile
Citește și