Închide meniul
VIDEO

Nadia Comăneci a făcut show de Revelion! A dansat desculţă o horă românească! Imagini uimitoare cu „Zeiţa de la Montreal”

Dan Roșu Publicat: 1 ianuarie 2023, 16:20

Reclamă
Nadia Comăneci a făcut show de Revelion! A dansat desculţă o horă românească! Imagini uimitoare cu „Zeiţa de la Montreal

Nadia Comăneci a făcut show de Revelion!

Nadia Comăneci a făcut show de Revelion!

Nadia Comăneci a făcut show de Revelion! „Zeiţa de la Montreal” a dansat o horă şi a postat clipul pe contul oficial de Instagram, obţinând mii de aprecieri de la fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadia dansează desculţă în sala de gimnastică şi a avut un mesaj clar pentru toţi românii: „Mă încălzesc pentru tradiţiile româneşti! La mulţi ani!”, a scris Nadia.

Nadia Comăneci a făcut show de Revelion

Nadia ne-a arătat, la 61 de ani, că este într-o formă de excepţie. Românca nu a uitat de unde a plecat şi a dansat perfect hora noastră.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10)

Cu câteva zile în urmă, Nadia vorbea despre amintirile pe care le are cu regretatul Pele, care a murit, la 82 de ani. Nadia s-a întâlnit de trei ori cu Pele şi a fost impresionată de singurul jucător care a câştigat de trei ori Cupa Mondială.

Reclamă

Nadia Comăneci, amintiri emoţionante despre întâlnirile cu Pele

„A plecat dintre noi o legendă. Un nume care a scris istorie în fotbalul mondial și în sport, în general. L-am întânit de trei ori. Prima oară la premiile decernate de către Academia Laureus, apoi când am vizitat Brazilia.

A fost o întâlnire plină de respect reciproc, ca între sportivi. Când te afli între legende care au marcat planeta… ești impresionat mereu de ceea ce au făcut ei în sport. Așa m-am simțit eu la această întâlnire cu el„, a declarat Nadia Comăneci pentru prosport.ro.

Nadia Comăneci, născută la 12 noiembrie 1961, a început gimnastica la vârsta de 5 ani, fiind selecţionată de antrenorul Marcel Duncan şi legitimată la AS Flacăra Oneşti. Din 1971 a fost antrenată de Bela şi Martha Karolyi, iar la vârsta de 11 ani a câştigat primul său titlu de campioană naţională absolută. Jumătate de an mai târziu a concurat la categoria maestre, unde a ocupat locul al treilea.

Reclamă 4 / 0/3

În 1974 a obţinut primul mare succes peste hotare, câştigând locul I la individual compus, în cadrul concursului Cupa Prieteniei de la Gera (Republica Democrată Germană). A urmat o ascensiune rapidă care a culminat cu rezultatele obţinute în 1976, la Jocurile Olimpice de la Montreal – ediţie a JO care a intrat în istoria sportului drept “Olimpiada Nadia Comaneci”, după ce Nadia a primit şapte note de 10 (primele în istoria concursurilor oficiale de gimnastică!) şi a stabilit un “record absolut”: 20 de puncte, la paralele inegale (potrivit codului de punctaj de la acea vreme), scrie cosr.ro. Nadia Comăneci a cucerit cinci medalii la Montreal, trei de aur, la individual compus, bârnă şi paralele, una de argint, cu echipa României, şi una de bronz, la sol.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 Vezi toate știrile
Citește și