Închide meniul
VIDEO

Nadia Comăneci a făcut show de Revelion! A dansat desculţă o horă românească! Imagini uimitoare cu „Zeiţa de la Montreal”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 ianuarie 2023, 16:20

Nadia Comăneci a făcut show de Revelion! A dansat desculţă o horă românească! Imagini uimitoare cu „Zeiţa de la Montreal

Nadia Comăneci a făcut show de Revelion!

Nadia Comăneci a făcut show de Revelion!

Nadia Comăneci a făcut show de Revelion! „Zeiţa de la Montreal” a dansat o horă şi a postat clipul pe contul oficial de Instagram, obţinând mii de aprecieri de la fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadia dansează desculţă în sala de gimnastică şi a avut un mesaj clar pentru toţi românii: „Mă încălzesc pentru tradiţiile româneşti! La mulţi ani!”, a scris Nadia.

Nadia Comăneci a făcut show de Revelion

Nadia ne-a arătat, la 61 de ani, că este într-o formă de excepţie. Românca nu a uitat de unde a plecat şi a dansat perfect hora noastră.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10)

Cu câteva zile în urmă, Nadia vorbea despre amintirile pe care le are cu regretatul Pele, care a murit, la 82 de ani. Nadia s-a întâlnit de trei ori cu Pele şi a fost impresionată de singurul jucător care a câştigat de trei ori Cupa Mondială.

Reclamă

Nadia Comăneci, amintiri emoţionante despre întâlnirile cu Pele

„A plecat dintre noi o legendă. Un nume care a scris istorie în fotbalul mondial și în sport, în general. L-am întânit de trei ori. Prima oară la premiile decernate de către Academia Laureus, apoi când am vizitat Brazilia.

A fost o întâlnire plină de respect reciproc, ca între sportivi. Când te afli între legende care au marcat planeta… ești impresionat mereu de ceea ce au făcut ei în sport. Așa m-am simțit eu la această întâlnire cu el„, a declarat Nadia Comăneci pentru prosport.ro.

Nadia Comăneci, născută la 12 noiembrie 1961, a început gimnastica la vârsta de 5 ani, fiind selecţionată de antrenorul Marcel Duncan şi legitimată la AS Flacăra Oneşti. Din 1971 a fost antrenată de Bela şi Martha Karolyi, iar la vârsta de 11 ani a câştigat primul său titlu de campioană naţională absolută. Jumătate de an mai târziu a concurat la categoria maestre, unde a ocupat locul al treilea.

Reclamă 4 / 0/3

În 1974 a obţinut primul mare succes peste hotare, câştigând locul I la individual compus, în cadrul concursului Cupa Prieteniei de la Gera (Republica Democrată Germană). A urmat o ascensiune rapidă care a culminat cu rezultatele obţinute în 1976, la Jocurile Olimpice de la Montreal – ediţie a JO care a intrat în istoria sportului drept “Olimpiada Nadia Comaneci”, după ce Nadia a primit şapte note de 10 (primele în istoria concursurilor oficiale de gimnastică!) şi a stabilit un “record absolut”: 20 de puncte, la paralele inegale (potrivit codului de punctaj de la acea vreme), scrie cosr.ro. Nadia Comăneci a cucerit cinci medalii la Montreal, trei de aur, la individual compus, bârnă şi paralele, una de argint, cu echipa României, şi una de bronz, la sol.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:48 Lamia – PAOK LIVE VIDEO (17:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera Vezi toate știrile
Citește și