Închide meniul

Gică Hagi a dezvăluit ce buget l-ar trimite direct în grupele Champions League: „Dar trebuie o muncă bine făcută pe 2-3 ani”

Dan Roșu Publicat: 2 ianuarie 2023, 14:44

Reclamă
Gică Hagi a dezvăluit ce buget l-ar trimite direct în grupele Champions League: „Dar trebuie o muncă bine făcută pe 2-3 ani

Farul - Petrolul, LIVE TEXT

Gică Hagi, în timpui unui meci / Hepta

Gică Hagi a dezvăluit ce buget l-ar ajuta să ajungă în grupele Champions League cu Farul. „Regele” susţine că dacă ar investi anual 25 de milioane de euro, ar putea să se aşeze la masa bogaţilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cam 15 milioane de euro. Cu banii ăștia pot să mă gândesc să mă iau la trântă cu ei. La 20-25 de milioane de euro, cred că putem vorbi clar de grupe și chiar de a trece mai departe, spre fazele următoare.

Gică Hagi a dezvăluit ce buget l-ar ajuta să ajungă în grupele Champions League cu Farul

Dar trebuie o muncă bine făcută pe 2-3 ani, formezi o echipă din care vinzi maxim un jucător pe sezon, iar banii îi bagi în alte transferuri. Cu o astfel de strategie, CFR a fost foarte aproape.

Nu la mine, la Farul, ci la orice echipă din Liga 1. V-am mai zis. 1-2-3 la sută din cifra de afaceri a multinaționalelor. E nevoie de o lege pentru a avea această facilitate. Deci bani de la privat, nu de la stat. Statul ne poate ajuta ca multinaționalele să susțină sportul, cultura și sănătatea”, a spus Hagi, citat de fanatik.ro.

Cum arată cotele pentru câștigarea Ligii 1 în prima zi din 2023

Cotele pentru câștigarea Ligii 1 sunt surprinzătoare în prima zi din 2023. Chiar dacă începe noul an pe primul loc, Farul lui Gică Hagi este văzută cu a doua șansă la ridicarea trofeului. Mare favorită este campioana ultimilor cinci ani, CFR Cluj.

Reclamă

Echipa antrenată de Dan Petrescu are cota 1.50 la ridicarea trofeului. Gruparea din Gruia putea încheia 2022 la conducerea Ligii 1, dar a pierdut surprinzător acasă cu Hermannstadt, scor 0-1.

Bookmakerii o văd pe Farul cu șansa a doua la câștigarea campionatului. Jucătorii „Regelui” Hagi au cota 6.00. Sunt urmați de FCSB, care nu a mai triumfat din 2015. Roș-albaștrii antrenați de Mihai Pintilii și Leo Strizu au cota 7.00.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 VIDEOPAOK – Olympiacos 2-0 a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu continuă asaltul spre titlu, după victoria uriaşă din derby 22:00 LIVE TEXTDinamo – UTA 2-0! Lupta pentru salvarea de la retrogradare se dă ACUM. Toate rezultatele din play-out şi clasamentul actualizat 21:16 Alex Ioniţă a dat de pământ cu fanii FCSB-ului, care l-au ironizat pe Arena Naţională! Replică devastatoare a fostului rapidist 21:07 LIVE VIDEOBenfica – Arouca se joacă ACUM în AntenaPLAY! FC Porto – Boavista (22:30). Spectacol total în Liga Portugal 21:02 Gloria Bistriţa, înfrângere dramatică în finala EHF European League! Echipa lui Pera a rămas fără două jucătoare în prima repriză 20:45 St Pauli a promovat în Bundesliga, după 13 ani! Sărbătoare pe teren şi pe străzi. Imagini fabuloase 19:50 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 19:45 VIDEODanemarca – Canada 1-5 a fost în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:41 „Ce sfat ai pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024?” Gică Hagi a reacţionat imediat. Mesajul preţios al „Regelui” 19:10 Cehia – România 29-20! „Tricolorii” au ratat calificarea la Campionatul Mondial de handbal din 2025 Vezi toate știrile
Citește și