Închide meniul

Cum arată cotele pentru câștigarea Ligii 1 în prima zi din 2023. Liderul Farul are șansa a doua. Cine e favorită

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 ianuarie 2023, 12:38

Reclamă
Cum arată cotele pentru câștigarea Ligii 1 în prima zi din 2023. Liderul Farul are șansa a doua. Cine e favorită

Cum arată cotele pentru câștigarea Ligii 1. Cine este favorită

Dan Petrescu, Gică Hagi, Mihai Pintilii și Adi Mutu se luptă pentru titlu / Colaj Profimediaimages

Cotele pentru câștigarea Ligii 1 sunt surprinzătoare în prima zi din 2023. Chiar dacă începe noul an pe primul loc, Farul lui Gică Hagi este văzută cu a doua șansă la ridicarea trofeului. Mare favorită este campioana ultimilor trei ani, CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa antrenată de Dan Petrescu are cota 1.50 la ridicarea trofeului. Gruparea din Gruia putea încheia 2022 la conducerea Ligii 1, dar a pierdut surprinzător acasă cu Hermannstadt, scor 0-1.

Cotele pentru câștigarea Ligii 1. CFR Cluj, mare favorită

Bookmakerii o văd pe Farul cu șansa a doua la câștigarea campionatului. Jucătorii „Regelui” Hagi au cota 6.00. Sunt urmați de FCSB, care nu a mai triumfat din 2015. Roș-albaștrii antrenați de Mihai Pintilii și Leo Strizu au cota 7.00.

Universitatea Craiova are șansa a patra. Cine mizează pe oltenii lui Mihai Rotaru își pot multiplica de 15 ori investiția. Intrată în an centenar, Rapid are cota 20.00 la câștigarea titlului. Următoarea în topul preferințelor bookmakerilor este Sepsi, dar gruparea din Sfântu Gheorghe îi poate îmbogăți pe pariori. Are cota 200.

După 21 de etape, Farul este pe primul loc, cu 45 de puncte. Constănțenii au cu un punct mai mult decât principala urmăritoare, CFR Cluj. FCSB, Rapid și Universitatea Craiova au 38 de puncte și sunt despărțite doar prin golaveraj. Ultimul loc din play-off este ocupat de Sepsi (32 de puncte), care a beneficiat de depunctarea lui Hermannstadt.

Reclamă

Dan Șucu, mesaj savuros pentru rapidiști de Anul Nou 2023

Dan Șucu a avut un mesaj savuros pentru rapidiști de Anul Nou 2023. Patronul echipei din Giulești s-a ferit însă să folosească un cuvânt în urarea făcută la intrarea în noul an.

Omul de afaceri a evitat să vorbească despre „titlu”, pentru a nu fi „certat” de colegii de la Rapid. Totul pentru a nu pune presiune pe echipă în meciurile rămase de disputat. Alb-vișiniii au încheiat anul 2022 pe locul 4 în Liga 1, la 7 puncte în spatele liderului Farul.

Cu ocazia anului nou, îmi face enorma plăcere să urez tuturor rapidiștilor multă sănătate și împlinirea tuturor dorințelor. Iar pentru noi toți speranța mea este, pentru 2023, că în fiecare săptămână băieții noștri ne vor face fericiți. Și de ce nu, la sfârșit de campionat, poate… nu mai spun mai mult că o să mă certe colegii că pun presiune pe echipă. Dar știți dumneavoastră ce aș vrea să spun. La mulți ani!„, a transmis Dan Șucu.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Șucu a anunțat de mai multe ori că visează la câștigarea Ligii 1 în anul centenar al Rapidului. Vrea să oprească hegemonia lui CFR Cluj și a lui Dan Petrescu.

Victor Pițurcă a anunțat ce echipă vrea să vadă campioană în Liga 1

Victor Piţurcă şi-a ales echipa favorită pentru a deveni campioană în Liga 1. Fostul selecţioner a dezvăluit că s-ar bucura dacă Adrian Mititelu ar câştiga campionatul cu echipa sa, FC U Craiova 1948.

Victor Piţurcă a avut o declaraţie suprinzătoarea şi a mărturisit că s-ar bucura dacă Adrian Mititelu ar deveni campion în Liga 1. Fostul selecţioner susţine că patronul oltenilor ar merita un titlu, pentru efortul depus în ultimii ani.

Ce mult mi-aș dori să câștige Mititelu campionatul. Mi-aș dori foarte mult. Mititelu are minusuri multe, dar ce și-a făcut, și-a făcut cu mâna lui, dar ce face el singur, câți bani a investit, a adus jucători, asta nu pot face mulți.

Mi-aș dori pentru el, ce am avut noi, e de domeniul trecutului”, a declarat Victor Piţurcă, pentru digisport.ro.

Victor Piţurcă a antrenat ultima dată rivala locală a trupei lui Adrian Mititelu, Universitatea Craiova. Tehnicianul a pregătit trupa lui Mihai Rotaru timp de 4 luni, despărţindu-se de aceasta la începutul anului 2020.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și