Închide meniul
EXCLUSIV

Dumitru Dragomir, sfat pentru pentru jucătorul care a strălucit în acest sezon: „Nu îl văd acum la FCSB. Să mai joace un an de zile acolo”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 ianuarie 2023, 15:40

Dumitru Dragomir, sfat pentru pentru jucătorul care a strălucit în acest sezon: „Nu îl văd acum la FCSB. Să mai joace un an de zile acolo

Dumitru Dragomir, sfat pentru pentru jucătorul care a strălucit în acest sezon

Dumitru Dragomir, sfat pentru pentru jucătorul care a strălucit în acest sezon / Antena Sport

Dumitru Dragomir are un sfat pentru jucătorul care a strălucit în acest sezon de Liga 1, Daniel Paraschiv. Atacantul lui Hermannstadt a marcat 9 goluri în această stagiune şi e al doilea golgheter, după Andrea Compagno.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paraschiv a ajuns la CFR Cluj în iulie 2021, însă nu a jucat vreo partidă oficială pentru campioana României. Ajuns la Hermannstadt, atacantul de 23 de ani a „explodat” în actuala stagiune, cota lui ajungând la 800.000 de euro.

Dumitru Dragomir, sfat pentru pentru jucătorul care a strălucit în acest sezon

„Nu îl văd acum la FCSB. Să mai joace un an de zile acolo, poate doi, să prindă moral de competiţie înaltă. Asta le lipseşte fotbaliştilor noştri.

La Steaua, uitaţi-vă la cel care a venit de la Arad, Miculescu. Era super – valoare la Arad, la Steaua nu se întâlneşte cu mingea”, a spus Dragomir, pentru Antena Sport.

Daniel Paraschiv nu vrea să mai audă de CFR Cluj

Daniel Paraschiv, atacantul revelație din actuala stagiune de Liga 1, a anunțat că nu vrea să revină la CFR Cluj.

Reclamă

„Poate, în acel moment, nu eram pregătit de la CFR. Veneam din liga secundă la campioana României. Am jucat 15 minute într-un amical din vară, nu am primit nicio șansă să arăt ce pot. Am fost trimis împrumut. Decizia a fost la antrenor, la Marius Șumudică atunci. Nu mi s-au dat explicații. Nu a fost niciun conflict, domnul Șumudică se baza pe mâna altor jucători, probabil pe bună dreptate. Eu veneam din Liga a 2-a, ceilalți jucaseră în prima ligă sau afară. A părut decizia firească la acel moment.

Cu Dan Petrescu nu am vorbit niciodată. În vară m-a sunat președintele de atunci de la FC Hermannstadt, Dani Coman, și mi-a spus că s-a ajuns la un acord cu CFR pentru un transfer definitiv. De atunci nu am mai vorbit cu nimeni de la ardeleni. Nu m-aș întoarce la CFR. Nici acum, nici în viitorul apropiat. Nu văd CFR-ul ca pe o variantă”, a spus Daniel Paraschiv, conform playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și