Închide meniul

Daniel Paraschiv nu vrea să mai audă de CFR Cluj: „Nu m-aș întoarce acolo!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 decembrie 2022, 15:01

Daniel Paraschiv nu vrea să mai audă de CFR Cluj: „Nu m-aș întoarce acolo!

Daniel Paraschiv cere să fie lăsat să plece de la Hermannstadt

Daniel Paraschiv, în tricoul lui Hermannstadt / Profimedia

Daniel Paraschiv, atacantul revelație din actuala stagiune de Liga 1, a anunțat că nu vrea să revină la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paraschiv a ajuns la CFR Cluj în iulie 2021, însă nu a jucat vreo partidă oficială pentru campioana României. Ajuns la Hermannstadt, atacantul de 23 de ani a „explodat” în actuala stagiune. Nu se mai gândește însă să se întoarcă la CFR.

Daniel Paraschiv nu vrea să revină la CFR Cluj

„Poate, în acel moment, nu eram pregătit de la CFR. Veneam din liga secundă la campioana României. Am jucat 15 minute într-un amical din vară, nu am primit nicio șansă să arăt ce pot. Am fost trimis împrumut. Decizia a fost la antrenor, la Marius Șumudică atunci. Nu mi s-au dat explicații. Nu a fost niciun conflict, domnul Șumudică se baza pe mâna altor jucători, probabil pe bună dreptate. Eu veneam din Liga a 2-a, ceilalți jucaseră în prima ligă sau afară. A părut decizia firească la acel moment.

Cu Dan Petrescu nu am vorbit niciodată. În vară m-a sunat președintele de atunci de la FC Hermannstadt, Dani Coman, și mi-a spus că s-a ajuns la un acord cu CFR pentru un transfer definitiv. De atunci nu am mai vorbit cu nimeni de la ardeleni. Nu m-aș întoarce la CFR. Nici acum, nici în viitorul apropiat. Nu văd CFR-ul ca pe o variantă”, a spus Daniel Paraschiv, conform playsport.ro.

În 21 de partide disputate pentru Hermannstadt în actuala stagiune, Paraschiv a reușit nouă goluri și trei assist-uri.

Reclamă

800.000 de euro este cota lui Daniel Paraschiv, conform transfermarkt.com.

Dan Petrescu s-a convins: „Daniel Paraschiv e cel mai bun atacant român!”

„Bursucul” consideră că, la ora actuală, Paraschiv e cel mai în formă atacant din România.

„Eu regret sută la sută că l-am pierdut. Nu eram la CFR când a plecat. Băiatul acesta nu scăpa din mâna mea.

Reclamă 4 / 0/3

Băiatul acesta este, în momentul de faţă, cel mai bun atacant român. Cel mai bun atacant pe care îl are România. Sută la sută!”, a spus Dan Petrescu, potrivit digisport.ro.

Atacantul de 23 de ani a plecat de la CFR pe vremea când echipa era condusă de Marius Șumudică.

Daniel Paraschiv, debut fabulos la naţionala României

Daniel Paraschiv a avut un debut fabulos la naţionala României. Atacantul de 23 de ani a făcut show imediat după ce a fost trimis pe teren de Edi Iordănescu, în amicalul Moldova – România.

Jucătorul lui Hermannstadt a fost una dintre marile surprize pregătite de selecţionerul reprezentativei noastre. A intrat în minutul 70 al meciului de la Chişinău, ultimul test al tricolorilor înaintea preliminariilor EURO 2024.

Paraschiv l-a înlocuit pe George Puşcaş şi a scos penalty la prima atingere. La 18 secunde după ce aşi-a făcut apariţia pe teren, tânărul jucător a fost faultat de un adversar şi a scos un penalty.

Tot el şi-a asumat răspunderea de a executa lovitura de la 11 metri. Daniel Paraschiv a executat fără greşeală şi a înscris la un minut după ce a debutat la prima reprezentativă.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și