Închide meniul
NEWS ALERT

Universitatea Craiova, lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor! Mihai Rotaru: „Este adevărat, ne-am înţeles!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 ianuarie 2023, 9:11

Universitatea Craiova, lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor! Mihai Rotaru: „Este adevărat, ne-am înţeles!

Alexandru Işfan, în duel cu Adrian Şut

Alexandru Işfan va juca la Universitatea Craiova | Hepta

Universitatea Craiova, lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. Oltenii s-au înţeles cu FC Argeş pentru transferul lui Alexandru Işfan, unul dintre cei mai doriţi atacanţi din LIga 1. Işfan a fost la un moment dat şi în vederile lui Gigi Becali. În vară, Becali ar fi oferit 500.000 de euro pentru atacant, însă oferta a fost refuzată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a dat prima mare lovitură pe piaţa transferurilor. S-a înţeles cu FC Argeş pentru transferul lui Alexandru Işfan. Oltenii vor plăti 650.000 de euro pentru „perla” Piteştiului, anunţă fanatik.ro. Şi Rapid a fost interesată de Işfan, însă oltenii s-au mişcat mai repede.

Universitatea Craiova, lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor

Mai mult, FC Argeş va păstra şi un procent de 25 la sută dintr-un viitor transfer. Mutarea a fost confirmată şi de Mihai Rotaru.

Pot confirma informația. Este adevărat, ne-am înțeles cu FC Argeș și sper ca tranzacția să se finalizeze astăzi. Pe Ișfan ni l-am dorit foarte mult și în vară, ne bucurăm că am reușit să-l aducem în Bănie, a spus Mihai Rotaru pentru sursa mai sus citată.

FC Argeș l-a transferat de la CS Mioveni în iulie 2021. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Unirea Bascov. Junioratul l-a făcut la Școala de Fotbal Dani Coman.

Reclamă

Alexandru Işfan visează să joace în Italia

Într-un interviu acordat acum câteva zile, Alexandru Işfan a dezvăluit că visează să ajungă să joace în Italia. De asemenea, Işfan este mare fan Lionel Messi.

„În Italia (n.r. unde ar vrea să joace). De acolo îmi place foarte mult Milanul, fanii lor în special. Primele 7-8 echipe de acolo sunt de top, iar aproape toate meciurile sunt un derby. Leo Messi este un model pentru mine. Sunt jucători buni în acest moment, cum e Erling Haaland, dar ca Messi nu o să se mai nască mult timp de acum încolo.”, a Alexandru Ișfan pentru gsp.

Işfan a vorbit şi despre pasiunile sale din afara terenului de fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Limba română, în special gramatica. Mi-a plăcut și matematica, dar doamna dirigintă din liceu a avut o influență mare asupra mea să mă îndrept mai mult spre gramatică. Îmi place să merg la cinema cu colegii, iar în timpul liber să mă uit la seriale. Cu Tofan îmi place să merg la pescuit, el este maestrul„, a mai spus Işfan.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și