Închide meniul
NEWS ALERT

Universitatea Craiova, lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor! Mihai Rotaru: „Este adevărat, ne-am înţeles!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 ianuarie 2023, 9:11

Universitatea Craiova, lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor! Mihai Rotaru: „Este adevărat, ne-am înţeles!

Alexandru Işfan, în duel cu Adrian Şut

Alexandru Işfan va juca la Universitatea Craiova | Hepta

Universitatea Craiova, lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. Oltenii s-au înţeles cu FC Argeş pentru transferul lui Alexandru Işfan, unul dintre cei mai doriţi atacanţi din LIga 1. Işfan a fost la un moment dat şi în vederile lui Gigi Becali. În vară, Becali ar fi oferit 500.000 de euro pentru atacant, însă oferta a fost refuzată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a dat prima mare lovitură pe piaţa transferurilor. S-a înţeles cu FC Argeş pentru transferul lui Alexandru Işfan. Oltenii vor plăti 650.000 de euro pentru „perla” Piteştiului, anunţă fanatik.ro. Şi Rapid a fost interesată de Işfan, însă oltenii s-au mişcat mai repede.

Universitatea Craiova, lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor

Mai mult, FC Argeş va păstra şi un procent de 25 la sută dintr-un viitor transfer. Mutarea a fost confirmată şi de Mihai Rotaru.

Pot confirma informația. Este adevărat, ne-am înțeles cu FC Argeș și sper ca tranzacția să se finalizeze astăzi. Pe Ișfan ni l-am dorit foarte mult și în vară, ne bucurăm că am reușit să-l aducem în Bănie, a spus Mihai Rotaru pentru sursa mai sus citată.

FC Argeș l-a transferat de la CS Mioveni în iulie 2021. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Unirea Bascov. Junioratul l-a făcut la Școala de Fotbal Dani Coman.

Reclamă

Alexandru Işfan visează să joace în Italia

Într-un interviu acordat acum câteva zile, Alexandru Işfan a dezvăluit că visează să ajungă să joace în Italia. De asemenea, Işfan este mare fan Lionel Messi.

„În Italia (n.r. unde ar vrea să joace). De acolo îmi place foarte mult Milanul, fanii lor în special. Primele 7-8 echipe de acolo sunt de top, iar aproape toate meciurile sunt un derby. Leo Messi este un model pentru mine. Sunt jucători buni în acest moment, cum e Erling Haaland, dar ca Messi nu o să se mai nască mult timp de acum încolo.”, a Alexandru Ișfan pentru gsp.

Işfan a vorbit şi despre pasiunile sale din afara terenului de fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Limba română, în special gramatica. Mi-a plăcut și matematica, dar doamna dirigintă din liceu a avut o influență mare asupra mea să mă îndrept mai mult spre gramatică. Îmi place să merg la cinema cu colegii, iar în timpul liber să mă uit la seriale. Cu Tofan îmi place să merg la pescuit, el este maestrul„, a mai spus Işfan.

Recomandări
  • Universitatea Craiova, lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor
  • Mihai Rotaru a confirmat transferul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și