Închide meniul

Gabi Balint, imagine virală alături de Gică Hagi: „Doi țărani, foști fotbaliști!” Fostul atacant împlineşte 60 de ani

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 ianuarie 2023, 13:43

Reclamă
Gabi Balint, imagine virală alături de Gică Hagi: „Doi țărani, foști fotbaliști! Fostul atacant împlineşte 60 de ani

Gabi Balint, imagine virală alături de Gică Hagi

Facebook Gabi Balint

Gabi Balint, imagine virală alături de Gică Hagi. Gabi Balint a transmis şi mesaj genial în ziua în care împlineşte 60 de ani. Balint a avut parte de o surpriză din partea lui Hagi, care l-a vizitat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi au îmbracat costume populare şi au ciocnit un pahar de şampaniei. Balint a pus imaginea pe reţelele de socializare.

Gabi Balint, imagine virală alături de Gică Hagi

„O surpriză inedită la 60 de ani, cum numai Gică poate sa-mi facă… Doi țărani, foști fotbaliști„, a scris Balint pe reţelele de socializare, alături de imaginea în care apare alături de Hagi.

Gabi Balint, amintiri fabuloase de la începutul carierei. Cum a ajuns să semneze cu Steaua

Fostul internaţional român a oferit detalii mai puţin cunoscute de la începutul carierei. „Pele” Balint a dezvăluit că a atras toate privirile asupra sa încă de când avea 16 ani. S-a remarcat împotriva Universităţii Craiova, echipă care şi-a şi dorit să îl transfere.

Am jucat la Luceafărul şi pe finalul junioratului am venit la Bistriţa de câteva ori să joc şi câteva meciuri pentru Gloria, printre care un sfert de finală de Cupa României cu Universitatea Craiova. Ăla a fost meciul meu de referinţă, în care am plecat mai departe la Steaua„, a dezvăluit Gabi Balint la AS.ro LIVE.

Reclamă
Reclamă 4

Chiar dacă era junior, Balint a fost ofertat de toţi granzii României. Dinamo şi Steaua s-au „luptat” pentru a-l transfera.

Şi Dinamo a fost interesată de mine, şi Craiova, şi Sportul. Până la urmă Steaua s-a mişcat repede, a trimis băieţii… soldaţii m-au luat de la Luceafărul, de la Electroaparataj. Pe tata l-au chemat de la Sângeorz: ‘Băi, m-am trezit cu el în birou, la colonelul Nanciu’. Şi am lămurit-o repede, să semnăm. 

Tata mi-a spus: ‘După părerea mea, Steaua, club militar, disciplină!’. Asta se întâmpla la finalul anului 80, la finalul lunii decembrie. Eu am semnat cu ei, dar m-am prezentat abia la ultimele cinci meciuri din retur, pentru că eram cu juniorii angrenaţi la Campionatul European„, a spus Balint.

Reclamă

Gabi Balint a scris istorie în tricoul Stelei. A cucerit cinci titluri de campion (1985, 1986, 1987, 1988, 1989) şi patru Cupe ale României (1985, 1987, 1988, 1989). I-a ajutat pe roş-albaştri să câştige Cupa Campionilor Europeni şi Supercupa Europei.

Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

17:12

Gabriela Ruse a fost eliminată în primul tur la Wimbledon 2024! Elena Rybakina, victorie fără emoţii la All England Club

16:44

Trei echipe din Bundesliga, pe urmele unui tricolor! Ce jucător al României poate prinde transferul vieţii după EURO 2024

15:58

Scandal înainte de România – Olanda! Un suporter român, reţinut de poliţişti cu câteva ore înainte de meci

15:55

Mihăiţă Neşu, înainte de România – Olanda: „Pare o echipă un pic sub nivelul arătat în ultimii ani”

15:35

„Cu siguranţă aş fi fost mai bun!” Memphis Depay a răbufnit, chiar înainte de România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și