Închide meniul

Kylian Mbappe nu a scăpat de argentinienii lui Lionel Messi nici în vacanță! Ce s-a întâmplat la meciul de NBA la care a asistat superstarul francez

Sebastian Cristian Publicat: 4 ianuarie 2023, 13:51

Reclamă
Kylian Mbappe nu a scăpat de argentinienii lui Lionel Messi nici în vacanță! Ce s-a întâmplat la meciul de NBA la care a asistat superstarul francez

Kylian Mbappe a fost ironizat la un meci din NBA

Kylian Mbappe, prezent la un meci din NBA / Profimedia

Kylian Mbappe nu a scăpat de argentinienii lui Lionel Messi nici în vacanță. Superstarul francez a fost prezent la meciul de NBA dintre Brooklyn Nets și San Antonio Spurs, scor 139-103.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acolo, Mbappe a fost ironizat de fanii naționalei Argentinei, care nu au dat uitării finala Mondialului qatarez.

Kylian Mbappe nu a scăpat de argentinienii lui Lionel Messi nici în vacanță

Kylian Mbappe a profitat de zilele libere primite din partea conducerii pariziene și, alături de Achraf Hakimi, bunul său prieten de la PSG, a mers într-o minivacanță la New York. Cei doi au asistat și la meciul de NBA al celor de la Brooklyn Nets. Acolo s-au fotografiat alături de Kevin Durant, celebrul baschetbalist al new-yorkezilor.

Conform celor de la Marca, fanii argentinieni prezenți la „Barclays Center” n-au uitat finala Cupei Mondiale și au început să-l ironizeze pe francez.

Deși puțini la număr, fanii lui Messi și ai Argentinei au cântat melodia „Muchachos”. Cântecul a devenit celebru în întreaga lume, în timpul Campionatului Mondial din Qatar.

Reclamă

Kylian Mbappe, jucătorul cel mai bine cotat pentru al cincilea an consecutiv

Kylian Mbappe a rămas jucătorul cel mai bine cotat din fotbalul mondial pentru al cincilea an consecutiv. Ultimul update făcut de Transfermarkt l-a găsit pe starul lui PSG cu o cotă de piaţă de 180 de milioane de euro.

Pe locul doi în această ierarhie este Erling Haaland, care este cotat la 170 de milioane de euro. Mai jos, puteţi vedea situaţia ultimilor 15 ani, dominaţi de Mbappe, Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și