Închide meniul

Kylian Mbappe a făcut senzaţie la un meci din NBA! L-a luat cu el şi pe prietenul Achraf Hakimi

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 ianuarie 2023, 9:02

Kylian Mbappe a făcut senzaţie la un meci din NBA! L-a luat cu el şi pe prietenul Achraf Hakimi

Kylian Mbappe, răspuns pentru un fan care i-a cerut să vină la Real Madrid

Kylian Mbappe, în timpul unui meci pentru PSG/ Profimedia

Kylian Mbappe a făcut senzaţie la un meci din NBA. Însoţit de colegul de la PSG, Achraf Hakimi, Mbappe a fost primit ca un star la meciul dintre Brooklyn Nets şi Sun Antonio Spurs, scor 139-103.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe a atras toate privirile. Cei de la Nets au proiectat pe tabelă unul din golul marcat de Mbappe în finala Cupei Mondiale cu Argentina. Mbappe s-a distrat poe cinste la paritda din NBA.

Kylian Mbappe a făcut senzaţie la un meci din NBA

„O noapte specială„, a scris Mbappe pe reţelele de socializare la o poză în care apare alături de Hakimi şi Kevin Durant, starul celor de la Nets.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Kylian Mbappe, jucătorul cel mai bine cotat pentru al cincilea an consecutiv

Kylian Mbappe a rămas jucătorul cel mai bine cotat din fotbalul mondial pentru al cincilea an consecutiv. Ultimul update făcut de Transfermarkt l-a găsit pe starul lui PSG cu o cotă de piaţă de 180 de milioane de euro.

Reclamă

Pe locul doi în această ierarhie este Erling Haaland, care este cotat la 170 de milioane de euro. Mai jos, puteţi vedea situaţia ultimilor 15 ani, dominaţi de Mbappe, Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo.

Kylian Mbappe, jucătorul cel mai bine cotat pentru al cincilea an consecutiv

Kylian Mbappe, mesaj pentru Lionel Messi, după finala Cupei Mondiale

Kylian Mbappe a avut un mesaj de felicitare pentru Lionel Messi, după finala Cupei Mondiale. Starul francezilor a dezvăluit că a stat de vorbă cu colegul său de la PSG, după Franţa – Argentina, meci decis la penalty-uri.

Chiar dacă a marcat trei goluri în finala CM 2022, Mbappe s-a înclinat în faţa lui Lionel Messi, Argentina impunându-se la penalty-uri.

Reclamă 4 / 0/3

„Am vorbit cu Messi după finală, i-am scris un mesaj de felicitare, pentru că a fost obiectivul vieţii lui. Pentru mine, a fost la fel, dar am eşuat. Trebuie mereu să fii bun. Sărbătoarea jucătorilor nu mă interesează. Nu-mi irosesc energia pe asemenea lucruri”, a spus Mbappe, citat de Marca.

Mbappe a făcut referire la gesturile făcute de portarul Emiliano Martinez. Portarul Pumelor a avut o reacţie dubioasă în vestiar, oprind bucuria sud-americanilor cu o replică ciudată: „Shhh, un moment de reculegere pentru Mbappe, care e mort”.

Comportamentul nepotrivit al portarului lui Aston Villa a continuat şi în faţa milioanelor de argentinieni, el ţinând în mână o pupuşă pe care era lipit chipul lui Mbappe.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și