Închide meniul

Nicolas Popescu, primele explicaţii după ce a revenit la Farul: „M-am sfătuit cu tata”. Mesaj enigmatic despre perioada petrecută la Voluntari

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 ianuarie 2023, 19:07

Reclamă
Nicolas Popescu, primele explicaţii după ce a revenit la Farul: „M-am sfătuit cu tata. Mesaj enigmatic despre perioada petrecută la Voluntari

Gică Popescu a dezvăluit problema cu care se confruntă fiul său

Nicolas Popescu este fiul lui Gică Popescu / Antena Sport

Nicolas Popescu a oferit primele explicaţii după ce a revenit la Farul. Fiul lui Gică Popescu a semnat cu liderul din Liga 1 la o zi după ce a împlinit 20 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă semnase un contract pe patru ani cu FC Voluntari, tânărul jucător nu a rezistat decât şase luni în tricoul ilfovenilor. Întrebat despre motivul pentru care a jucat numai 45 de minute în acest sezon, Nicolas a transmis un mesaj enigmatic.

Nicolas Popescu, fiul lui Gică Popescu, primele explicaţii după ce a revenit la Farul

M-am întors acasă, sunt fericit. Cu gândul de a evolua. Am avut o experienţă nu atât de reuşită la Voluntari, însă este în trecut şi vreau să muncesc aici, să îmi câştig locul să joc pentru această echipă.

În vară am luat o decizie pe care eu mi-am asumat-o, nu am fost împins de la spate de nimeni. Din contra, toată lumea a fost surprinsă. Poate am greşit, poate nu. Nu regret nimic. Sunt bucuros că am reuşit să mă întorc acasă la echipa care m-a crescut şi sper să joc aici. Ştiu că este concurenţă mare, mereu a fost aşa la Farul. Însă mie îmi place concurenţa, cred foarte mult în mine şi sper să mi se ofere şanse să arăt ce pot.

Nu vreau să vorbesc foarte mult despre Voluntari, poate o să vină şi vremea când o să vorbesc mai multe. Deocamdată nu cred că sunt în măsură să spun. Eu consider că m-am pregătit foarte bine şi de fiecare dată când mi s-a dat şansa am intrat cu tupeu, am făcut-o bine. Mai departe, nu ştiu de ce nu am primit şanse„, a declarat Nicolas Popescu la conferinţa de presă.

Reclamă

Nicolas Popescu a purtat mai multe discuţii cu „Baciul”, care este preşedinte la Farul. S-a întors la echipa la care a debutat în fotbalul românesc şi e gata să se lupte pentru titlu.

Da, m-am sfătuit cu tata, cu toată lumea. Cu cei din jur. Cred că este cel mai bun lucru pentru mine. Nu mă uit în spate, sunt din nou la echipa care m-a crescut şi sper să dau randament pe viitor„, a mai spus mijlocaşul de la naţionala României U20.

Fiul lui Gică Popescu a plecat de la Voluntari

Nicolas Popescu a jucat, în total, 45 de minute în tricoul ilfovenilor. A avut, în total, trei apariţii în acest sezon din Liga 1. În ediţia trecută de campionat, fiul preşedintelui de la Farul a jucat în 7 meciuri pentru Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Mulţumim, Nicolas Popescu! FC Voluntari şi Farul Constanţa au ajuns la un acord în privinţa transferului jucătorului Nicolas Popescu. Mijlocaşul, în vârstă de 20 de ani, a sosit la echipa noastră în luna august a anului 2022 şi a evoluat în 4 partide pentru FC Voluntari.

Clubul nostru îi mulţumeşte pentru efortul depus în tricoul FC Voluntari şi îi doreşte mult succes la noua sa echipă„, au transmis cei de la FC Voluntari pe pagina de Facebook.

Nicolas Popescu are, potrivit Transfermarkt, o cotă de piaţă de 100.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și