Închide meniul

Nicolas Popescu, primele explicaţii după ce a revenit la Farul: „M-am sfătuit cu tata”. Mesaj enigmatic despre perioada petrecută la Voluntari

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 ianuarie 2023, 19:07

Nicolas Popescu, primele explicaţii după ce a revenit la Farul: „M-am sfătuit cu tata. Mesaj enigmatic despre perioada petrecută la Voluntari

Gică Popescu a dezvăluit problema cu care se confruntă fiul său

Nicolas Popescu este fiul lui Gică Popescu / Antena Sport

Nicolas Popescu a oferit primele explicaţii după ce a revenit la Farul. Fiul lui Gică Popescu a semnat cu liderul din Liga 1 la o zi după ce a împlinit 20 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă semnase un contract pe patru ani cu FC Voluntari, tânărul jucător nu a rezistat decât şase luni în tricoul ilfovenilor. Întrebat despre motivul pentru care a jucat numai 45 de minute în acest sezon, Nicolas a transmis un mesaj enigmatic.

Nicolas Popescu, fiul lui Gică Popescu, primele explicaţii după ce a revenit la Farul

M-am întors acasă, sunt fericit. Cu gândul de a evolua. Am avut o experienţă nu atât de reuşită la Voluntari, însă este în trecut şi vreau să muncesc aici, să îmi câştig locul să joc pentru această echipă.

În vară am luat o decizie pe care eu mi-am asumat-o, nu am fost împins de la spate de nimeni. Din contra, toată lumea a fost surprinsă. Poate am greşit, poate nu. Nu regret nimic. Sunt bucuros că am reuşit să mă întorc acasă la echipa care m-a crescut şi sper să joc aici. Ştiu că este concurenţă mare, mereu a fost aşa la Farul. Însă mie îmi place concurenţa, cred foarte mult în mine şi sper să mi se ofere şanse să arăt ce pot.

Nu vreau să vorbesc foarte mult despre Voluntari, poate o să vină şi vremea când o să vorbesc mai multe. Deocamdată nu cred că sunt în măsură să spun. Eu consider că m-am pregătit foarte bine şi de fiecare dată când mi s-a dat şansa am intrat cu tupeu, am făcut-o bine. Mai departe, nu ştiu de ce nu am primit şanse„, a declarat Nicolas Popescu la conferinţa de presă.

Reclamă

Nicolas Popescu a purtat mai multe discuţii cu „Baciul”, care este preşedinte la Farul. S-a întors la echipa la care a debutat în fotbalul românesc şi e gata să se lupte pentru titlu.

Da, m-am sfătuit cu tata, cu toată lumea. Cu cei din jur. Cred că este cel mai bun lucru pentru mine. Nu mă uit în spate, sunt din nou la echipa care m-a crescut şi sper să dau randament pe viitor„, a mai spus mijlocaşul de la naţionala României U20.

Fiul lui Gică Popescu a plecat de la Voluntari

Nicolas Popescu a jucat, în total, 45 de minute în tricoul ilfovenilor. A avut, în total, trei apariţii în acest sezon din Liga 1. În ediţia trecută de campionat, fiul preşedintelui de la Farul a jucat în 7 meciuri pentru Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Mulţumim, Nicolas Popescu! FC Voluntari şi Farul Constanţa au ajuns la un acord în privinţa transferului jucătorului Nicolas Popescu. Mijlocaşul, în vârstă de 20 de ani, a sosit la echipa noastră în luna august a anului 2022 şi a evoluat în 4 partide pentru FC Voluntari.

Clubul nostru îi mulţumeşte pentru efortul depus în tricoul FC Voluntari şi îi doreşte mult succes la noua sa echipă„, au transmis cei de la FC Voluntari pe pagina de Facebook.

Nicolas Popescu are, potrivit Transfermarkt, o cotă de piaţă de 100.000 de euro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și