Închide meniul

Robert Moldoveanu și-a găsit repede echipă, după despărțirea de Farul! A semnat cu altă formație din Liga 1: „Bine ai revenit!”

Cosmin Cioboată Publicat: 5 ianuarie 2023, 11:23

Reclamă
Robert Moldoveanu și-a găsit repede echipă, după despărțirea de Farul! A semnat cu altă formație din Liga 1: „Bine ai revenit!

Robert Moldoveanu a revenit la Petrolul

Robert Moldoveanu a revenit la Petrolul / Hepta

Robert Moldoveanu și-a găsit repede echipă, după ce s-a despărțit prematur de Farul Constanța. Atacantul de 23 de ani s-a înțeles cu altă echipă din Liga 1. Moldoveanu a fost prezentat oficial la Petrolul Ploiești, formație pentru care a mai evoluat în sezonul 2018/2019.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moldoveanu a plecat de la Farul în această iarnă, deși mai avea contract cu clubul lui Gică Hagi până în vara anului 2024. Cele două părți au decis să „rupă” contractul pe cale amiabilă.

Robert Moldoveanu și-a găsit repede echipă, după despărțirea de Farul

Tânărul atacant s-a reorientat rapid și a semnat cu Petrolul un contract valabil pe un sezon și jumătate.

„Moldoveanu a mai evoluat pentru Petrolul în urmă cu patru ani. Atunci, în returul ediției 2018-2019 a eșalonului secund, a bifat 17 prezențe și 8 goluri marcate.

Bine ai (re)venit, Robert Moldoveanu”, a anunțat Petrolul, pe contul de Facebook.

Reclamă

Tot în această iarnă, Petrolul s-a mai înțeles cu Cosmin Achim (27 ani), jucător care era liber de contract după despărțirea de FC Voluntari.

Miercuri dimineață, Petrolul a plecat în cantonament în Antalya, unde va sta până pe 14 ianuarie. „Lupii galbeni” vor disputa 3 meciuri amicale în stagiul de pregătire din Turcia, cu Turan Tovuz (9 ianuarie), Lechia Gdansk (11 ianuarie) și ȚSKA 1948 Sofia (13 ianuarie).

Robert Moldoveanu, mesaj pentru Gică Hagi după ce a plecat de la Farul

Robert Moldoveanu a plecat împăcat de la Farul și le-a mulțumit atât lui Gică Hagi, cât și colegilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Aventura mea la Farul Constanța s-a încheiat. Mă bucur că am făcut parte din această echipă frumoasă.

În acest an am avut multe de învățat și pe această cale vreau să îi mulțumesc în primul rând domnului Gheorghe Hagi pentru încrederea acordată și pentru faptul că a ales să mă ajute într-un moment greu al carierei mele, iar în al doilea rând colegilor pentru că am găsit un grup unit și foarte valoros!”, a scris Roberto Moldoveanu, pe contul de Instagram.

De-a lungul carierei, Moldoveanu a mai jucat la Dinamo, FC Brașov și Petrolul.

În prezent, tânărul atacant are o cotă de piață de 200.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:51 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 3-2. Burmaz, gol fabulos din lovitură liberă! Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu 22:40 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” Vezi toate știrile
Citește și