Închide meniul

Robert Moldoveanu s-a despărțit de Farul: “Mulțumesc domnului Gheorghe Hagi!”. A 3-a plecare de la clubul “Regelui”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 26 decembrie 2022, 15:19

Robert Moldoveanu s-a despărțit de Farul: “Mulțumesc domnului Gheorghe Hagi!”. A 3-a plecare de la clubul “Regelui”

Robert Moldoveanu semnase cu Farul în urmă cu un an

Robert Moldoveanu semnase cu Farul în urmă cu un an / Hepta

Robert Moldoveanu s-a despărțit de Farul, la numai un an de la sosirea la clubul lui Gică Hagi. Constănțenii au anunțat că decizia a fost luată de comun acord. Fostul dinamovist mai avea contract cu Farul până în vara anului 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moldoveanu a semnat cu Farul iarna trecută, după ce a plecat liber de contract de la Dinamo.

Robert Moldoveanu s-a despărțit de Farul: „Mulțumesc domnului Gheorge Hagi!”

Roberto Moldoveanu este al 3-lea jucător care pleacă de la Farul în această iarnă, după Ayrton Mboko și Robert Ion.

Atacantul de 23 de ani a adunat 26 de meciuri la Farul, reușind să înscrie 3 goluri.

“Mulțumim, Robert! Farul și Robert Moldoveanu au decis, de comun acord, întreruperea relațiilor contractuale! În 26 de partide pentru echipa noastră, Robert Moldoveanu a marcat 3 goluri și a oferit 2 pase decisive!”, a comunicat Farul Constanța, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Robert Moldoveanu, mesaj pentru Gică Hagi după ce a plecat de la Farul

Robert Moldoveanu a plecat împăcat de la Farul și le-a mulțumit atât lui Gică Hagi, cât și colegilor.

„Aventura mea la Farul Constanța s-a încheiat. Mă bucur că am făcut parte din această echipă frumoasă.

Reclamă 4 / 0/3

În acest an am avut multe de învățat și pe această cale vreau să îi mulțumesc în primul rând domnului Gheorghe Hagi pentru încrederea acordată și pentru faptul că a ales să mă ajute într-un moment greu al carierei mele, iar în al doilea rând colegilor pentru că am găsit un grup unit și foarte valoros!”, a scris Roberto Moldoveanu, pe contul de Instagram.

De-a lungul carierei, Moldoveanu a mai jucat la Dinamo, FC Brașov și Petrolul.

În prezent, tânărul atacant are o cotă de piață de 200.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.

Gică Hagi a dat prima lovitură a iernii! Mateus Criciuma a semnat cu Farul

Gică Hagi a dat prima lovitură a iernii pe piaţa transferurilor. „Regele” l-a adus la Farul pe brazilianul Mateus Criciuma, care şi-a reziliat contractul cu FC Botoşani.

Mijlocaşul de 23 de ani are o cotă de piaţă de 250.000 de euro, potrivit transfermarkt.com. Mateus a jucat în 39 de meciuri din Liga 1 şi a înscris două goluri.

Gică Popescu a confirmat venirea jucătorului sud-american, care a mai îmbrăcat tricoul lui Paulista, Vila Nova, Ituano şi Sao Bento. Preşedintele constănţenilor anunţă că se vor mai face şi alte transferuri de titlu.

„Mateus e jucătorul nostru de câteva zile, a plecat în vacanță. E un prim jucător adus, vrem să mai aducem. Mai lăsăm să plece pe cei care nu au dat randamentul pe care noi l-am dorit.

Reclamă

Știți că la noi se intâmplă lucruri la 6 luni. Tinerii au nevoie de timp, de spațiu. E greu să ai o echipă jumătate cu tineri și jumătate cu jucători cu experiență și să fii sus. E presiune când joci cu echipele de top și mulți tineri nu fac față pentru că nu au experiență.

Dar Gică a reușit această simbioză între tineri și cei experimentați, cei mai valoroși. Mulți au deja doi trei ani și au devenit certitudini, Pitu, Grameni. Anul acesta alegerile lui Gică au fost nemaipomenite. Sper să fie la fel de inspirat și anul trecut”, a declarat Gică Popescu, la digisport.ro.

Recomandări
  • Robert Moldoveanu s-a despărțit de Farul
  • “Mulțumesc domnului Gheorghe Hagi!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray Vezi toate știrile
Citește și