Închide meniul

Robert Moldoveanu și-a găsit repede echipă, după despărțirea de Farul! A semnat cu altă formație din Liga 1: „Bine ai revenit!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 5 ianuarie 2023, 11:23

Robert Moldoveanu și-a găsit repede echipă, după despărțirea de Farul! A semnat cu altă formație din Liga 1: „Bine ai revenit!

Robert Moldoveanu a revenit la Petrolul

Robert Moldoveanu a revenit la Petrolul / Hepta

Robert Moldoveanu și-a găsit repede echipă, după ce s-a despărțit prematur de Farul Constanța. Atacantul de 23 de ani s-a înțeles cu altă echipă din Liga 1. Moldoveanu a fost prezentat oficial la Petrolul Ploiești, formație pentru care a mai evoluat în sezonul 2018/2019.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moldoveanu a plecat de la Farul în această iarnă, deși mai avea contract cu clubul lui Gică Hagi până în vara anului 2024. Cele două părți au decis să „rupă” contractul pe cale amiabilă.

Robert Moldoveanu și-a găsit repede echipă, după despărțirea de Farul

Tânărul atacant s-a reorientat rapid și a semnat cu Petrolul un contract valabil pe un sezon și jumătate.

„Moldoveanu a mai evoluat pentru Petrolul în urmă cu patru ani. Atunci, în returul ediției 2018-2019 a eșalonului secund, a bifat 17 prezențe și 8 goluri marcate.

Bine ai (re)venit, Robert Moldoveanu”, a anunțat Petrolul, pe contul de Facebook.

Reclamă

Tot în această iarnă, Petrolul s-a mai înțeles cu Cosmin Achim (27 ani), jucător care era liber de contract după despărțirea de FC Voluntari.

Miercuri dimineață, Petrolul a plecat în cantonament în Antalya, unde va sta până pe 14 ianuarie. „Lupii galbeni” vor disputa 3 meciuri amicale în stagiul de pregătire din Turcia, cu Turan Tovuz (9 ianuarie), Lechia Gdansk (11 ianuarie) și ȚSKA 1948 Sofia (13 ianuarie).

Robert Moldoveanu, mesaj pentru Gică Hagi după ce a plecat de la Farul

Robert Moldoveanu a plecat împăcat de la Farul și le-a mulțumit atât lui Gică Hagi, cât și colegilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Aventura mea la Farul Constanța s-a încheiat. Mă bucur că am făcut parte din această echipă frumoasă.

În acest an am avut multe de învățat și pe această cale vreau să îi mulțumesc în primul rând domnului Gheorghe Hagi pentru încrederea acordată și pentru faptul că a ales să mă ajute într-un moment greu al carierei mele, iar în al doilea rând colegilor pentru că am găsit un grup unit și foarte valoros!”, a scris Roberto Moldoveanu, pe contul de Instagram.

De-a lungul carierei, Moldoveanu a mai jucat la Dinamo, FC Brașov și Petrolul.

În prezent, tânărul atacant are o cotă de piață de 200.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și