Închide meniul

Flavius Stoican a oferit detalii despre transferul lui Kevin Boli la FCSB

Sebastian Cristian Publicat: 5 ianuarie 2023, 13:09

Reclamă
Flavius Stoican a oferit detalii despre transferul lui Kevin Boli la FCSB

Kevin Boli este foarte aproape de a semna cu FCSB

Profimedia

Flavius Stoican a oferit detalii despre transferul lui Kevin Boli la FCSB. Antrenorul celor de la FC Botoșani nu se va putea baza pe serviciile fundașului în cantonamentul de iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a reintrat în lupta la titlu după o perioadă foarte bună, iar Gigi Becali vrea să-și întărească echipa pentru lupta din play-off. FCSB nu a mai câștigat campionatul din 2015.

Flavius Stoican a oferit detalii despre transferul lui Kevin Boli la FCSB

Flavius Stoican nu este încă sigur dacă mutarea se va realiza. Cu toate acestea, este de părere că Boli și-ar dori să facă pasul la o echipă de top.

„Toți cei care au plecat sau urmează să plece au avut șansa lor. Sigur, în altă parte pot avea evoluții mai bune. Avem încredere totală în toți cei care au rămas și sper să aibă reușite.

(n.r. dacă Boli va merge la FCSB) Încă nu știu 100% dacă se parafează acest transfer. Kevin Boli este un jucător foarte bun, care își dorește să joace la o echipă mai bună, atâta timp cât este mulțumit și din punct de vedere financiar”, a declarat Flavius Stoican.

Reclamă

Kevin Boli a evoluat ultima oară în Turcia, la Samsunspor, înainte să semneze cu FC Botoșani. În Liga 1, fundașul ivorian a mai jucat la Viitorul și CFR Cluj, alături de care a cucerit, în total, 5 titluri de campion.

Kevin Boli are drum liber către FCSB

Valeriu Iftime a anunţat că are un contract special cu fundaşul de 31 de ani cotat la 450.000 de euro.

„Boli pleacă nu că îl dau eu afară. Boli pleacă pentru că are un contract special cu mine, eu aș vrea să rămână, dar dacă el vrea să plece nu am ce să îi fac. Mai are până în vară contract și dacă vrea să plece eu îi dau drumul.

Reclamă 4 / 0/3

Avem planuri, a revenit Golofca la mine, un băiat bun, un copil Dragomir, pe care l-am luat de la Sepsi, un copil interesant, vine un fundaș dreapta de la Sheriff Tiraspol pe care l-am transferat din vară și acum din iarnă e liber și are contract cu mine.

Cred că mai aduc un fundaș dreapta care a fost la Hagi, mai trebuie un fundaș central și luptăm la niște mijlocași încă nu știu cine, la mijloc am nevoie și pe benzi”, a spus Iftime, în exclusivitate pentru Antena Sport.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și