Închide meniul

Flavius Stoican a oferit detalii despre transferul lui Kevin Boli la FCSB

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 5 ianuarie 2023, 13:09

Flavius Stoican a oferit detalii despre transferul lui Kevin Boli la FCSB

Kevin Boli este foarte aproape de a semna cu FCSB

Profimedia

Flavius Stoican a oferit detalii despre transferul lui Kevin Boli la FCSB. Antrenorul celor de la FC Botoșani nu se va putea baza pe serviciile fundașului în cantonamentul de iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a reintrat în lupta la titlu după o perioadă foarte bună, iar Gigi Becali vrea să-și întărească echipa pentru lupta din play-off. FCSB nu a mai câștigat campionatul din 2015.

Flavius Stoican a oferit detalii despre transferul lui Kevin Boli la FCSB

Flavius Stoican nu este încă sigur dacă mutarea se va realiza. Cu toate acestea, este de părere că Boli și-ar dori să facă pasul la o echipă de top.

„Toți cei care au plecat sau urmează să plece au avut șansa lor. Sigur, în altă parte pot avea evoluții mai bune. Avem încredere totală în toți cei care au rămas și sper să aibă reușite.

(n.r. dacă Boli va merge la FCSB) Încă nu știu 100% dacă se parafează acest transfer. Kevin Boli este un jucător foarte bun, care își dorește să joace la o echipă mai bună, atâta timp cât este mulțumit și din punct de vedere financiar”, a declarat Flavius Stoican.

Reclamă

Kevin Boli a evoluat ultima oară în Turcia, la Samsunspor, înainte să semneze cu FC Botoșani. În Liga 1, fundașul ivorian a mai jucat la Viitorul și CFR Cluj, alături de care a cucerit, în total, 5 titluri de campion.

Kevin Boli are drum liber către FCSB

Valeriu Iftime a anunţat că are un contract special cu fundaşul de 31 de ani cotat la 450.000 de euro.

„Boli pleacă nu că îl dau eu afară. Boli pleacă pentru că are un contract special cu mine, eu aș vrea să rămână, dar dacă el vrea să plece nu am ce să îi fac. Mai are până în vară contract și dacă vrea să plece eu îi dau drumul.

Reclamă 4 / 0/3

Avem planuri, a revenit Golofca la mine, un băiat bun, un copil Dragomir, pe care l-am luat de la Sepsi, un copil interesant, vine un fundaș dreapta de la Sheriff Tiraspol pe care l-am transferat din vară și acum din iarnă e liber și are contract cu mine.

Cred că mai aduc un fundaș dreapta care a fost la Hagi, mai trebuie un fundaș central și luptăm la niște mijlocași încă nu știu cine, la mijloc am nevoie și pe benzi”, a spus Iftime, în exclusivitate pentru Antena Sport.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și