Închide meniul

Ilie Dumitrescu, mesaj categoric în privinţa lui Andrei Cordea: „Trebuie să plece!” + Ce înlocuitor i-a găsit la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 5 ianuarie 2023, 21:49

Reclamă
Ilie Dumitrescu, mesaj categoric în privinţa lui Andrei Cordea: „Trebuie să plece! + Ce înlocuitor i-a găsit la FCSB

Ilie Dumitrescu, mesaj clar în privinţa lui Andrei Cordea

Andrei Cordea, într-un meci pentru FCSB/ Profimediaimages

Ilie Dumitrescu a transmis un mesaj clar în privinţa lui Andrei Cordea, mijlocaşul de la FCSB. Fostul internaţional român este de părere că jucătorul trebuie să plece de la gruparea roş-albastră, deoarece traversează un moment foarte bun al carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cordea este unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul lui FCSB. Cu toate acestea, extrema dreapta este curtată de un club din Budesliga, anume Augsburg, iar Gigi Becali este gata să accepte oferta germanilor.

Ilie Dumitrescu, mesaj categoric în privinţa lui Andrei Cordea. Ce înlocuitor i-a găsit la FCSB

Ilie Dumitrescu este convins că plecarea lui Andrei Cordea de la FCSB vine într-un moment extrem de favorabil pentru el. Mijlocaşul a adunat 30 de meciuri în actualul sezon pentru trupa lui Leo Strizu, reuşind să marcheze opt goluri şi să ofere, de asemenea, cinci pase decisive.

În contextul transferului lui Andrei Cordea, Ilie Dumitrescu a găsit şi jucătorul potrivit pentru a-l înlocui pe acesta. „Mister” susţine că David Miculescu, pentru care Gigi Becali „a spart banca” şi a plătit 1,7 milioane de euro, va fi următoarea „stea” de la FCSB.

„Văd o mutare naturală. Sunt jucători pe același post. Ai pe Miculescu, s-a investit foarte mult, asta ar fi o mutare inteligentă. Cordea a fost cel mai bun jucător de la FCSB, a fost într-o formă foarte bună. Eu cred că trebuie să plece Cordea, dacă se poate”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Reclamă

Andrei Cordea, la un pas de un transfer în Bundesliga

Andrei Cordea este la un pas de un transfer în Bundesliga. Jucătorul în vârstă de 23 de ani de la FCSB poate pleca în această iarnă de la FCSB. Agentul extremei dreapta, Adrian Neaga, a venit cu ultimele detalii de la negocieri.

Augsburg, echipa aflată pe locul 14 în prima ligă a Germaniei, insistă pentru unul dintre cei mai buni fotbalişti ai vicecampioanei României. Este pe punctul de a se înţelege la suma de transfer cu Gigi Becali.

Iniţial, gruparea din Bundesliga a oferit 3 milioane de euro pentru Cordea. Gigi Becali a cerut mai mult, dar şi-a redus din pretenţii în ultimele zile.

Reclamă 4 / 0/3

„Sper eu din tot sufletul să se facă transferul iarna asta. Suntem în discuții cu Gigi de ceva timp, în ultimul timp și dânsul a lăsat ceva din bani. Sperăm să ajungem la un numitor comun. Nu mai e diferența așa mare între ce a cerut dânsul și ce oferă ei.

Anul 2022 cred că a fost anul lui. E un campionat puternic. Eu sper să facă față în Germania, e foarte bine pregătit mental și sper să facă față”, a declarat Adrian Neaga pentru sport.ro.

Ar putea fi o nouă lovitură pe care o dă FCSB pe piaţa transferurilor. Andrei Cordea a fost transferat de la Academica Clinceni, în vara lui 2021, pentru 50.000 de euro. În prezent are o cotă de piaţă de 2 milioane de euro.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:14 Adi Vasile a plecat de la CSM Bucureşti! Anunţul oficial al campioanei României 15:06 Daniel Niculae, OUT de la Rapid! „Am avut o discuţie cu Dan Şucu” 14:43 Andreea Mitu, eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros 14:29 „Ar fi prostesc să promit titlul” Neil Lennon şi-a setat obiectivul, după ce a preluat-o pe Rapid! Jucătorul care l-a impresionat 14:12 Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal! Decizie surprinzătoare la 34 de ani 14:11 Mihai Chiruţă s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team România a ajuns la 86 de sportivi calificaţi 13:25 Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG! Mama starului francez, indicii despre următoarea lui echipă 13:25 Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1 13:01 Gigi Becali şi Dan Şucu, război total pentru transferul lui Louis Munteanu: „Intru în faliment” 12:40 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB Vezi toate știrile
Citește și