Închide meniul
NEWS ALERT

Andrei Cordea, la un pas de un transfer în Bundesliga! Adrian Neaga exultă: „Gigi Becali a lăsat din bani”

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 ianuarie 2023, 20:42

Reclamă
Andrei Cordea, la un pas de un transfer în Bundesliga! Adrian Neaga exultă: „Gigi Becali a lăsat din bani

Anunţ de ultimă oră despre transferul lui Andrei Cordea la Augsburg

Andrei Cordea, bucurie după marcarea unui gol / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Andrei Cordea este la un pas de un transfer în Bundesliga. Jucătorul în vârstă de 23 de ani de la FCSB poate pleca în această iarnă de la FCSB. Agentul extremei dreapta, Adrian Neaga, a venit cu ultimele detalii de la negocieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Augsburg, echipa aflată pe locul 14 în prima ligă a Germaniei, insistă pentru unul dintre cei mai buni fotbalişti ai vicecampioanei României. Este pe punctul de a se înţelege la suma de transfer cu Gigi Becali.

Andrei Cordea, tot mai aproape de un transfer în Bundesliga

Iniţial, gruparea din Bundesliga a oferit 3 milioane de euro pentru Cordea. Gigi Becali a cerut mai mult, dar şi-a redus din pretenţii în ultimele zile.

Sper eu din tot sufletul să se facă transferul iarna asta. Suntem în discuții cu Gigi de ceva timp, în ultimul timp și dânsul a lăsat ceva din bani. Sperăm să ajungem la un numitor comun. Nu mai e diferența așa mare între ce a cerut dânsul și ce oferă ei.

Anul 2022 cred că a fost anul lui. E un campionat puternic. Eu sper să facă față în Germania, e foarte bine pregătit mental și sper să facă față”, a declarat Adrian Neaga pentru sport.ro.

Reclamă

Ar putea fi o nouă lovitură pe care o dă FCSB pe piaţa transferurilor. Andrei Cordea a fost transferat de la Academica Clinceni, în vara lui 2021, pentru 50.000 de euro. În prezent are o cotă de piaţă de 2 milioane de euro.

Cordea a înscris 5 goluri şi a oferit 3 pase decisive în această ediţie a Ligii 1. În total, în toate competiţiile, are 8 goluri şi 5 assist-uri în 30 de meciuri.

În luna noiembrie, Gigi Becali a anunțat în exclusivitate pentru as.ro că şi o echipă din MLS și-a manifestat interesul pentru Cordea.

Reclamă 4 / 0/3

Cu Cordea, să vedem ce va fi. De la americani sunt şanse. Am dat o hârtie, să vedem ce va fi”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Cine îl înlocuiește pe Andrei Cordea la FCSB

MM Stoica e convins că există o soluţie excelentă chiar în cadrul clubului pentru a-l înlocui pe Andrei Cordea. Este vorba de David Miculescu, jucătorul adus de la UTA pentru o sumă uriaşă. 1.7 milioane de euro au plătit vicecampionii României în schimbul atacantului de 21 de ani.

(n.r. Cordea) Poate să fie înlocuit fără niciun fel de problemă, este David Miculescu. Are alte calităţi, dar care în opinia mea are o marjă de progresie imensă. E un jucător care îmi place foarte, foarte mult. Nu mi se pare că e indispensabil niciun jucător care poate fi vândut pe o sumă care să ne asigure bugetul pe doi ani de zile fără niciun fel de problemă.

Şi cam aşa ne-ar asigura bugetul, pe doi ani de zile, discutând şi de sponsori, şi de drepturi de televizare şi aşa mai departe. Nu am nicio informaţie (n.r. de transfer), doar ce a zis Gigi. Mie îmi place foarte mult. Nu are ce are Cordea, dar are alte calităţi. Atacanţii români nu stiu să lovească mingea cu capul iar el are asta”, spunea Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și