Închide meniul

Ilie Dumitrescu, mesaj categoric în privinţa lui Andrei Cordea: „Trebuie să plece!” + Ce înlocuitor i-a găsit la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 5 ianuarie 2023, 21:49

Reclamă
Ilie Dumitrescu, mesaj categoric în privinţa lui Andrei Cordea: „Trebuie să plece! + Ce înlocuitor i-a găsit la FCSB

Ilie Dumitrescu, mesaj clar în privinţa lui Andrei Cordea

Andrei Cordea, într-un meci pentru FCSB/ Profimediaimages

Ilie Dumitrescu a transmis un mesaj clar în privinţa lui Andrei Cordea, mijlocaşul de la FCSB. Fostul internaţional român este de părere că jucătorul trebuie să plece de la gruparea roş-albastră, deoarece traversează un moment foarte bun al carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cordea este unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul lui FCSB. Cu toate acestea, extrema dreapta este curtată de un club din Budesliga, anume Augsburg, iar Gigi Becali este gata să accepte oferta germanilor.

Ilie Dumitrescu, mesaj categoric în privinţa lui Andrei Cordea. Ce înlocuitor i-a găsit la FCSB

Ilie Dumitrescu este convins că plecarea lui Andrei Cordea de la FCSB vine într-un moment extrem de favorabil pentru el. Mijlocaşul a adunat 30 de meciuri în actualul sezon pentru trupa lui Leo Strizu, reuşind să marcheze opt goluri şi să ofere, de asemenea, cinci pase decisive.

În contextul transferului lui Andrei Cordea, Ilie Dumitrescu a găsit şi jucătorul potrivit pentru a-l înlocui pe acesta. „Mister” susţine că David Miculescu, pentru care Gigi Becali „a spart banca” şi a plătit 1,7 milioane de euro, va fi următoarea „stea” de la FCSB.

„Văd o mutare naturală. Sunt jucători pe același post. Ai pe Miculescu, s-a investit foarte mult, asta ar fi o mutare inteligentă. Cordea a fost cel mai bun jucător de la FCSB, a fost într-o formă foarte bună. Eu cred că trebuie să plece Cordea, dacă se poate”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Reclamă

Andrei Cordea, la un pas de un transfer în Bundesliga

Andrei Cordea este la un pas de un transfer în Bundesliga. Jucătorul în vârstă de 23 de ani de la FCSB poate pleca în această iarnă de la FCSB. Agentul extremei dreapta, Adrian Neaga, a venit cu ultimele detalii de la negocieri.

Augsburg, echipa aflată pe locul 14 în prima ligă a Germaniei, insistă pentru unul dintre cei mai buni fotbalişti ai vicecampioanei României. Este pe punctul de a se înţelege la suma de transfer cu Gigi Becali.

Iniţial, gruparea din Bundesliga a oferit 3 milioane de euro pentru Cordea. Gigi Becali a cerut mai mult, dar şi-a redus din pretenţii în ultimele zile.

Reclamă 4 / 0/3

„Sper eu din tot sufletul să se facă transferul iarna asta. Suntem în discuții cu Gigi de ceva timp, în ultimul timp și dânsul a lăsat ceva din bani. Sperăm să ajungem la un numitor comun. Nu mai e diferența așa mare între ce a cerut dânsul și ce oferă ei.

Anul 2022 cred că a fost anul lui. E un campionat puternic. Eu sper să facă față în Germania, e foarte bine pregătit mental și sper să facă față”, a declarat Adrian Neaga pentru sport.ro.

Ar putea fi o nouă lovitură pe care o dă FCSB pe piaţa transferurilor. Andrei Cordea a fost transferat de la Academica Clinceni, în vara lui 2021, pentru 50.000 de euro. În prezent are o cotă de piaţă de 2 milioane de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
Vezi toate știrile
Citește și