Închide meniul

Ashleigh Barty este însărcinată! Anunț uriaș făcut de fostul lider WTA: „Suntem emoționați pentru noua aventură!”

Alexandru Ivan Publicat: 6 ianuarie 2023, 15:43

Reclamă
Ashleigh Barty este însărcinată! Anunț uriaș făcut de fostul lider WTA: „Suntem emoționați pentru noua aventură!

Ashleigh Barty este însărcinată

Ashleigh Barty, alături de soțul ei / Instagram

Fosta jucătoare australiană de tenis Ashleigh Barty (26 ani) a anunţat, vineri, că este însărcinată cu primul ei copil, la 12 luni după ce câştiga titlul la Australian Open, transmite Reuters.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Triplă campioană de Mare Şlem, Barty, care anul trecut s-a căsătorit cu partenerul său Garry Kissick, a afirmat, pe Instagram, că 2023 este ”pe cale de a deveni cel mai mare an de până acum’‘, alături de o imagine cu câinele ei şi o pereche de ghetuţe de bebeluş.

Ashleigh Barty este însărcinată

‘Suntem foarte emoţionaţi pentru noua noastră aventură”, a mai spus Barty, care la ediţia din acest an a turneului Australian Open (16-29 ianuarie) va face parte din echipa tinerei jucătoare australiene Olivia Gadecki.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Ash Barty (@ashbarty)

Fostul lider mondial şi-a anunţat încheierea carierei în luna martie a anului trecut, la scurt timp după ce a câştigat titlul la Melbourne, punând capăt unei aşteptări de 44 de ani pentru un campion australian la acest turneu.

Reclamă

Ce a declarat Ashleigh Barty despre scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep

Ashleigh Barty s-a retras din tenis la începutul acestui an, însă este la curent cu ceea ce se confruntă Simona Halep în aceste momente. Românca a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, o substanţă interzisă în rândul sportivilor, şi ca urmare a fost suspendată din tenis.

Ashleigh Barty crede în nevinovăţia româncei, şi mărturiseşte că Halep este una dintre „cele mai bune persoane”. Totodată, tenismena retrasă din activitate susţine că a contactat-o pe româncă în această perioadă, pentru a vedea în ce stare se află.

„Simona Halep este o prietenă incredibilă pe care o am. Este una dintre cele mai oneste persoane, dar, evident, nu pot comenta. Tot ce pot să spun este că Simona este una dintre cele mai bune persoane. Este dificil să spun altceva. Am vorbit cu ea, am vrut să văd ce mai face ca om„, a declarat Ashleigh Barty, conform presei din Australia.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și