Închide meniul

Gabi Torje, prezentat la noua sa echipă! Mijlocaşul va încasa 20.000 de euro la ultima clasată din Liga a 2-a din Turcia

Viviana Moraru Publicat: 6 ianuarie 2023, 22:07

Reclamă
Gabi Torje, prezentat la noua sa echipă! Mijlocaşul va încasa 20.000 de euro la ultima clasată din Liga a 2-a din Turcia

Gabi Torje, prezentat la noua sa echipă, unde va încasa 20.000 de euro pe lună

Gabi Torje, prezentat la noua sa echipă/ Twitter Gençlerbirliği

Gabi Torje a fost prezentat la noua sa echipă, acolo unde va încasa un salariu de 20.000 de euro pe lună. Mijlocaşul român va evolua la Genclerbirligi, formaţie de pe ultimul loc din Liga a 2-a din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Torje şi-a reziliat în această iarnă contractul cu Farul. Mijlocaşul nu a „stat pe bară” prea mult timp, şi şi-a găsit repede alt angajament. Acesta s-a întors în Turcia, acolo unde a mai evoluat pentru alte cinci formaţii.

Gabi Torje, prezentat la noua sa echipă. Mijlocaşul va încasa 20.000 la ultima clasată din Liga a 2-a din Turcia

Gabi Torje a semnat un contract valabil până în vara lui 2024. Mijlocaşul român va avea, de asemenea, opţiunea de a-şi prelungi înţelegerea pe încă un sezon.

Genclebirligi, noua formaţie a lui Gabi Torje, se luptă pentru evitarea retrogradării în a treia ligă din Turcia. Trupa fostului jucător de la Farul se află pe ultimul loc în Liga a 2-a, având doar 7 puncte, după 18 runde disputate. Mai mult decât atât, turcii sunt fără victorie de opt meciuri, în toate competiţiile, şi se află la 11 puncte distanţă de primul loc care asigură salvarea.

„Turcia este o țară pe care o cunosc. Sunt foarte fericit și încântat să reîntâlnesc fanii sportului turc. Din moment ce am mai jucat la Ankara, știu că Genclerbirligi este un club mare, cu foarte mulți suporteri.

Reclamă

Sunt gata să fac tot posibilul pentru a fi demn de o comunitate atât de mare și ștept cu nerăbdare ziua în care mă voi întâlni cu suporterii lui Genclerbirligi”, a decarat Gabi Torje, pentru pagina oficială a noului său club.

Gabi Torje și-a găsit echipă în timp record, după despărțirea de Farul

Gabi Torje și-a găsit echipă în timp record, după despărțirea de Farul. Mijlocașul de 33 de ani a plecat de la clubul lui Gică Hagi în urmă cu o săptămână, însă nu va sta mult timp fără angajament.

Potrivit ajansspor.com, jucătorul cu 52 de selecții la națională a bătut palma cu Gençlerbirliği, formație care se află pe ultimul loc în liga secundă din Turcia, cu numai 7 puncte adunate în 18 etape.

Reclamă 4 / 0/3

La noua echipă, Gabi Torje va încasa un salariu lunar de 20.000 de euro, de 3 ori mai mult decât primea la Farul, conform digisport.ro.

Torje se va afla la cea de-a 5-a aventură în Turcia. Fostul dinamovist a mai jucat la Konyaspor, Osmanlispor, Karabukspor, Sivasspor și Bandirmaspor.

În prezent, Gabi Torje este cotat la 450.000 de euro de transfermarkt.com.

Gabi Torje a plecat de la Farul Constanța, după ce cele două părți au decis de comun acord încheierea colaborării. În cele 17 partide adunate pentru echipa lui Gică Hagi, Torje a marcat cinci goluri, reușind și trei pase decisive.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Echipa lui Gică Hagi, umilită de covăsneni în prima repriză 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și