Închide meniul

Gabi Torje, prezentat la noua sa echipă! Mijlocaşul va încasa 20.000 de euro la ultima clasată din Liga a 2-a din Turcia

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 ianuarie 2023, 22:07

Gabi Torje, prezentat la noua sa echipă! Mijlocaşul va încasa 20.000 de euro la ultima clasată din Liga a 2-a din Turcia

Gabi Torje, prezentat la noua sa echipă, unde va încasa 20.000 de euro pe lună

Gabi Torje, prezentat la noua sa echipă/ Twitter Gençlerbirliği

Gabi Torje a fost prezentat la noua sa echipă, acolo unde va încasa un salariu de 20.000 de euro pe lună. Mijlocaşul român va evolua la Genclerbirligi, formaţie de pe ultimul loc din Liga a 2-a din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Torje şi-a reziliat în această iarnă contractul cu Farul. Mijlocaşul nu a „stat pe bară” prea mult timp, şi şi-a găsit repede alt angajament. Acesta s-a întors în Turcia, acolo unde a mai evoluat pentru alte cinci formaţii.

Gabi Torje, prezentat la noua sa echipă. Mijlocaşul va încasa 20.000 la ultima clasată din Liga a 2-a din Turcia

Gabi Torje a semnat un contract valabil până în vara lui 2024. Mijlocaşul român va avea, de asemenea, opţiunea de a-şi prelungi înţelegerea pe încă un sezon.

Genclebirligi, noua formaţie a lui Gabi Torje, se luptă pentru evitarea retrogradării în a treia ligă din Turcia. Trupa fostului jucător de la Farul se află pe ultimul loc în Liga a 2-a, având doar 7 puncte, după 18 runde disputate. Mai mult decât atât, turcii sunt fără victorie de opt meciuri, în toate competiţiile, şi se află la 11 puncte distanţă de primul loc care asigură salvarea.

„Turcia este o țară pe care o cunosc. Sunt foarte fericit și încântat să reîntâlnesc fanii sportului turc. Din moment ce am mai jucat la Ankara, știu că Genclerbirligi este un club mare, cu foarte mulți suporteri.

Reclamă

Sunt gata să fac tot posibilul pentru a fi demn de o comunitate atât de mare și ștept cu nerăbdare ziua în care mă voi întâlni cu suporterii lui Genclerbirligi”, a decarat Gabi Torje, pentru pagina oficială a noului său club.

Gabi Torje și-a găsit echipă în timp record, după despărțirea de Farul

Gabi Torje și-a găsit echipă în timp record, după despărțirea de Farul. Mijlocașul de 33 de ani a plecat de la clubul lui Gică Hagi în urmă cu o săptămână, însă nu va sta mult timp fără angajament.

Potrivit ajansspor.com, jucătorul cu 52 de selecții la națională a bătut palma cu Gençlerbirliği, formație care se află pe ultimul loc în liga secundă din Turcia, cu numai 7 puncte adunate în 18 etape.

Reclamă 4 / 0/3

La noua echipă, Gabi Torje va încasa un salariu lunar de 20.000 de euro, de 3 ori mai mult decât primea la Farul, conform digisport.ro.

Torje se va afla la cea de-a 5-a aventură în Turcia. Fostul dinamovist a mai jucat la Konyaspor, Osmanlispor, Karabukspor, Sivasspor și Bandirmaspor.

În prezent, Gabi Torje este cotat la 450.000 de euro de transfermarkt.com.

Gabi Torje a plecat de la Farul Constanța, după ce cele două părți au decis de comun acord încheierea colaborării. În cele 17 partide adunate pentru echipa lui Gică Hagi, Torje a marcat cinci goluri, reușind și trei pase decisive.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB Vezi toate știrile
Citește și