Închide meniul
EXCLUSIV

Triplu campion cu FCSB, gata să se retragă din fotbal: „Aș vrea să agăț ghetele în cui!”

Cosmin Olteanu Publicat: 7 ianuarie 2023, 20:36

Reclamă
Triplu campion cu FCSB, gata să se retragă din fotbal: Aș vrea să agăț ghetele în cui!”

Triplu campion cu FCSB, gata să se retragă din fotbal

Cristi Tănase și jucătorii FCSB-ului/hepta

Triplu campion cu FCSB, gata să se retragă din fotbal! Cristi Tănase a anunțat, în exclusivitate, pentru Antena Sport, că se gândește să agațe ghetele în cui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Tănase (35 de ani) este liber de contract, după ce, în vara lui 2022, s-a despărțit de FC Argeș. Acesta a pus umărul la prima calificare, în play-off-ul Ligii 1, a formației piteștene, din sezonul 2021/2022.

Triplu campion cu FCSB, gata să se retragă din fotbal

Cristi Tănase susține că, după ce s-a despărțit de FC Argeș, s-a aflat în discuții cu cei de la Concordia Chiajna, însă, într-un final, a decis să refuze oferta, deoarece nu-și dorește să evolueze în Liga 2.

Totodată, fostul triplu campion cu FCSB spune că se gândește serios să-și încheie cariera de fotbalist.

„Deocamdată, nu am discutat cu nimeni. Atunci când am plecat de la Pitești, au fost ceva discuții cu Chiajna, cu primarul Tănase. Apoi, am zis că Liga 2 nu prea e pentru mine și am zis să mai stau.

Reclamă

Și știi cum e… trece timpul. Nu știu dacă mai pot să mai joc. Mă gândesc la retragere. Nu sunt sută la sută sigur, dar nu vreau să mă duc în Liga 2 sau prin nu știu ce alte orașe.

Cam 80%, aș vrea să agăț ghetele în cui. Dacă e să fie vreo propunere bună, da. Dar, altfel; nu are rost”, a declarat Cristi Tănase, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

7 trofee a obținut Cristi Tănase cu FCSB

În cariera de fotbalist, Cristi Tănase a obținut șapte trofee, toate în tricoul FCSB-ului: trei titluri de campion, o Cupă a Ligii, două Cupe ale României și o Supercupă a României.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Cristi Tănase a bifat 41 de partide în tricoul primei reprezentative a naționalei României, marcând șase goluri.

De-a lungul carierei, acesta a evoluat pentru: FC Argeș, CS Mioveni, FCSB, TJ Teda, Sivasspor, Karabukspor, Eskisehirspor, Giresunspor și Academica Clinceni.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și