Închide meniul
EXCLUSIV

Triplu campion cu FCSB, gata să se retragă din fotbal: „Aș vrea să agăț ghetele în cui!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 7 ianuarie 2023, 20:36

Triplu campion cu FCSB, gata să se retragă din fotbal: Aș vrea să agăț ghetele în cui!”

Triplu campion cu FCSB, gata să se retragă din fotbal

Cristi Tănase și jucătorii FCSB-ului/hepta

Triplu campion cu FCSB, gata să se retragă din fotbal! Cristi Tănase a anunțat, în exclusivitate, pentru Antena Sport, că se gândește să agațe ghetele în cui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Tănase (35 de ani) este liber de contract, după ce, în vara lui 2022, s-a despărțit de FC Argeș. Acesta a pus umărul la prima calificare, în play-off-ul Ligii 1, a formației piteștene, din sezonul 2021/2022.

Triplu campion cu FCSB, gata să se retragă din fotbal

Cristi Tănase susține că, după ce s-a despărțit de FC Argeș, s-a aflat în discuții cu cei de la Concordia Chiajna, însă, într-un final, a decis să refuze oferta, deoarece nu-și dorește să evolueze în Liga 2.

Totodată, fostul triplu campion cu FCSB spune că se gândește serios să-și încheie cariera de fotbalist.

„Deocamdată, nu am discutat cu nimeni. Atunci când am plecat de la Pitești, au fost ceva discuții cu Chiajna, cu primarul Tănase. Apoi, am zis că Liga 2 nu prea e pentru mine și am zis să mai stau.

Reclamă

Și știi cum e… trece timpul. Nu știu dacă mai pot să mai joc. Mă gândesc la retragere. Nu sunt sută la sută sigur, dar nu vreau să mă duc în Liga 2 sau prin nu știu ce alte orașe.

Cam 80%, aș vrea să agăț ghetele în cui. Dacă e să fie vreo propunere bună, da. Dar, altfel; nu are rost”, a declarat Cristi Tănase, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

7 trofee a obținut Cristi Tănase cu FCSB

În cariera de fotbalist, Cristi Tănase a obținut șapte trofee, toate în tricoul FCSB-ului: trei titluri de campion, o Cupă a Ligii, două Cupe ale României și o Supercupă a României.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Cristi Tănase a bifat 41 de partide în tricoul primei reprezentative a naționalei României, marcând șase goluri.

De-a lungul carierei, acesta a evoluat pentru: FC Argeș, CS Mioveni, FCSB, TJ Teda, Sivasspor, Karabukspor, Eskisehirspor, Giresunspor și Academica Clinceni.

Recomandări
  • Cristi Tănase, gata să se retragă din fotbal

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și