Închide meniul
EXCLUSIV

Cristi Tănase, reacție tranșantă în privința lui Alexandru Ișfan: „Eu am avut anturaj de fumat! Noi de ce nu avem voie să bem o sticlă de vin?” + Ce spune despre Mihai Stoica

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 7 ianuarie 2023, 18:37

Cristi Tănase, reacție tranșantă în privința lui Alexandru Ișfan: Eu am avut anturaj de fumat! Noi de ce nu avem voie să bem o sticlă de vin?” + Ce spune despre Mihai Stoica

Cristi Tănase, reacție tranșantă în privința lui Alexandru Ișfan

Alexandru Ișfan, în tricoul lui FC Argeș/hepta

Cristi Tănase, reacție tranșantă în privința lui Alexandru Ișfan! Fostul jucător de la FCSB a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, despre viața extrasportivă a noului fotbalist de la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima perioadă, s-a vehiculat faptul că Alexandru Ișfan ar avea o viață extrasportivă tumultoasă, acesta fiind motivul pentru care FCSB nu a mai dorit să-l transfere.

Cristi Tănase, reacție tranșantă în privința lui Alexandru Ișfan

Cristi Tănase susține că Alexandru Ișfan este un fotbalist exemplar și de mare talent, care va avea un viitor strălucit, dacă va rămâne la fel de serios.

Totodată, fostul fotbalist al FCSB-ului spune că informațiile, conform cărora Ișfan ar frecventa cluburile de noapte, sunt false.

„A fost colegul meu (n.r. Alexandru Ișfan). Chiar vorbeam cu Lato (n.r. Iasmin Latovlevici), că e unul dintre puținii jucători tineri care nu se feresc de contact, iar asta este foarte important, adică să intri în clinciuri și să fii tare pe picioare. Asta este foarte important, ca să joci la un nivel înalt și la o echipă de afară.

Reclamă

Are calități. Dacă o să fie serios, eu spun că poate să ajungă mult mai sus decât Universitatea Craiova. El e un jucător tânăr cu personalitate. Dacă stai de vorbă cu el, nici nu zici că are 22 de ani. E matur.

Îți spun sincer că nu am mai vorbit cu el de vreo două-trei luni. Acum, nu că e prietenul meu, îți spun sincer că nu e adevărat!

Dacă mai bea omul o bere sau un pahar de vin… noi nu suntem oameni? Noi de ce nu avem voie să bem două-trei pahare de vin? Sau chiar o sticlă, care e ideea? A doua zi, dacă ai liber, ce se întâmplă? Dar nu există… Uite cum poate să îi și scadă cota, pentru că au vorbit unul și altul.

Reclamă 4 / 0/3

Nu e adevărat. Ce viață tumultoasă? Acum, nu poate omul, într-o săptămână, după o victorie, să meargă și el într-un club, să se distreze? Nu e adevărat că merge prin cluburi sau, vezi Doamne, ce se aude! Astea sunt numai răutăți din partea oamenilor răi, care îi vor răul și atâta. Nu e nimic adevărat! E și profesionist, se antrenează și separat”, a declarat Cristi Tănase, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Cristi Tănase: „Eu am avut o relație foarte bună cu MM!”

În plus, Cristi Tănase consideră că prietenia sa cu Alexandru Ișfan nu l-ar fi influențat pe Mihai Stoica să nu-l mai transfere pe cel din urmă la FCSB, așa cum s-a speculat în presă.

„Sincer, nu cred că a zis MM asta. Asta cu anturajul și prieteniile… Eu am avut anturaj de fumat și nu am fumat! Nu m-am apropiat de țigară. Dacă nu vreau și nu-mi place, nu fumez! Eu, când veneam la antrenament, nu că eram cel mai bun, dădeam sută la sută, mie la mie. Iar asta vă poate spune și MM, și Reghe, și toți.

Că na, mai veneai obosit și mai beai într-o seară… Dar, eram la antrenament, dădeam sută la sută, n-am zis niciodată că mă doare glezna sau spatele. Nu există așa ceva.

Eu am avut o relație foarte bună cu MM. Dacă tot e prieten cu mine (n.r. Alexandru Ișfan), aș vrea ca toți prietenii mei să ajungă să joace meciurile pe care le-am jucat eu și să câștige trofeele, pe care le-am câștigat eu”, a mai spus Cristi Tănase.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și