Închide meniul

Carlo Ancelotti, debusolat după Villarreal – Real Madrid 2-1: „N-am început bine anul”. Mesaj pentru elevii săi

Cosmin Cioboată Publicat: 7 ianuarie 2023, 22:40

Reclamă
Carlo Ancelotti, debusolat după Villarreal – Real Madrid 2-1: „N-am început bine anul. Mesaj pentru elevii săi

Reacţia lui Carlo Ancelotti, înainte de Real Madrid - Manchester City

Carlo Ancelotti, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Carlo Ancelotti a fost debusolat după Villarreal – Real Madrid 2-1. Campioana Spaniei a pierdut primul meci din La Liga, din 2023, pe terenul „Submarinului Galben”. Antrenorul „galacticilor” a tras concluziile, la finalul partidei de pe Estadio de la Ceramica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ancelotti spune că jucătorii săi s-au complicat în multe momente din timpul meciului.

Carlo Ancelotti, debusolat după Villarreal – Real Madrid 2-1

Villarreal a deschis scorul în minutul 47, prin Pino. Real Madrid a restabilit egalitatea în minutul 60, după un penalty transformat de Karim Benzema.

După numai 3 minute, gazdele au lovit din nou, tot de la punctul cu var. Gerard Moreno a transformat lovitura de la 11 metri.

Carlo Ancelotti le-a transmis lui Benzema și colegilor săi să se concentreze acum pe Supercupa Spaniei.

Reclamă

„Meci dificil. Ne-am complicat puțin. Nu ne-am apărat bine. Nu am început bine anul, ca anul trecut. Acum suntem concentrați pe Supercupă.

Uneori trebuie să citești mai bine situația. Dacă te presează adversarul, există posibilitatea să rezolvi cu o minge lungă. Îi avem pe Vinicius sau Valverde care pot face mereu curse. Uneori analiza noastră nu este bună.

Am preferat să folosesc jucători proaspeți. Am vrut să aduc energie în joc. Trebuie să ne recuperăm. A fost un joc în două sensuri, am încercat să egalăm, dar nu am reușit”, a spus Carlo Ancelotti, citat de goal.com.

Reclamă 4 / 0/3

Barcelona are șansa să se distanțeze de Real Madrid, pe prima poziție din La Liga. Cele două rivale au câte 38 de puncte, dar catalanii urmează să joace în această rundă cu Atletico Madrid, în deplasare.

Moment istoric la Real Madrid, în meciul cu Villarreal!

Astăzi s-a produs un moment istoric la Real Madrid, în meciul cu Villarreal din etapa a 16-a din La Liga. Carlo Ancelotti, antrenorul „galacticilor”, a trimis pe teren un prim „11” alcătuit numai din jucători străini.

Potrivit cotidianului Marca, este prima oară în istoria de 120 de ani a clubului când Real Madrid aliniază o echipă de start în care nu apare vreun jucător spaniol.

În runda precedentă din La Liga, Ancelotti a trimis în primul „11” doi jucători spanioli, contra lui Valladolid: Dani Carvajal și Marco Asensio. Acest lucru nu s-a repetat și în partida de pe terenul lui Villarreal. Carvajal n-a prins lotul din cauza unei accidentări, în timp ce Asensio a fost lăsat pe bancă.

Echipa de start a Realului în meciul cu Villarreal:

  • Courtois (Belgia) – Militao (Brazilia), Rudiger (Germania), Alaba (Austria), Mendy (Franța) – Kroos (Germania), Tchouameni (Franța), Modric (Croația) – Valverde (Uruguay), Benzema (Franța), Vinicius Junior (Brazilia)

Alături de Marco Asensio, pe banca Realului s-au mai aflat alți 5 spanioli: Luis Lopez, Jose Vallejo, Nacho Fernandez, Lucas Vazquez și Dani Ceballos.

 

Reclamă
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și