Închide meniul

Carlo Ancelotti, debusolat după Villarreal – Real Madrid 2-1: „N-am început bine anul”. Mesaj pentru elevii săi

Cosmin Cioboată Publicat: 7 ianuarie 2023, 22:40

Reclamă
Carlo Ancelotti, debusolat după Villarreal – Real Madrid 2-1: „N-am început bine anul. Mesaj pentru elevii săi

Reacţia lui Carlo Ancelotti, înainte de Real Madrid - Manchester City

Carlo Ancelotti, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Carlo Ancelotti a fost debusolat după Villarreal – Real Madrid 2-1. Campioana Spaniei a pierdut primul meci din La Liga, din 2023, pe terenul „Submarinului Galben”. Antrenorul „galacticilor” a tras concluziile, la finalul partidei de pe Estadio de la Ceramica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ancelotti spune că jucătorii săi s-au complicat în multe momente din timpul meciului.

Carlo Ancelotti, debusolat după Villarreal – Real Madrid 2-1

Villarreal a deschis scorul în minutul 47, prin Pino. Real Madrid a restabilit egalitatea în minutul 60, după un penalty transformat de Karim Benzema.

După numai 3 minute, gazdele au lovit din nou, tot de la punctul cu var. Gerard Moreno a transformat lovitura de la 11 metri.

Carlo Ancelotti le-a transmis lui Benzema și colegilor săi să se concentreze acum pe Supercupa Spaniei.

Reclamă

„Meci dificil. Ne-am complicat puțin. Nu ne-am apărat bine. Nu am început bine anul, ca anul trecut. Acum suntem concentrați pe Supercupă.

Uneori trebuie să citești mai bine situația. Dacă te presează adversarul, există posibilitatea să rezolvi cu o minge lungă. Îi avem pe Vinicius sau Valverde care pot face mereu curse. Uneori analiza noastră nu este bună.

Am preferat să folosesc jucători proaspeți. Am vrut să aduc energie în joc. Trebuie să ne recuperăm. A fost un joc în două sensuri, am încercat să egalăm, dar nu am reușit”, a spus Carlo Ancelotti, citat de goal.com.

Reclamă 4 / 0/3

Barcelona are șansa să se distanțeze de Real Madrid, pe prima poziție din La Liga. Cele două rivale au câte 38 de puncte, dar catalanii urmează să joace în această rundă cu Atletico Madrid, în deplasare.

Moment istoric la Real Madrid, în meciul cu Villarreal!

Astăzi s-a produs un moment istoric la Real Madrid, în meciul cu Villarreal din etapa a 16-a din La Liga. Carlo Ancelotti, antrenorul „galacticilor”, a trimis pe teren un prim „11” alcătuit numai din jucători străini.

Potrivit cotidianului Marca, este prima oară în istoria de 120 de ani a clubului când Real Madrid aliniază o echipă de start în care nu apare vreun jucător spaniol.

În runda precedentă din La Liga, Ancelotti a trimis în primul „11” doi jucători spanioli, contra lui Valladolid: Dani Carvajal și Marco Asensio. Acest lucru nu s-a repetat și în partida de pe terenul lui Villarreal. Carvajal n-a prins lotul din cauza unei accidentări, în timp ce Asensio a fost lăsat pe bancă.

Echipa de start a Realului în meciul cu Villarreal:

  • Courtois (Belgia) – Militao (Brazilia), Rudiger (Germania), Alaba (Austria), Mendy (Franța) – Kroos (Germania), Tchouameni (Franța), Modric (Croația) – Valverde (Uruguay), Benzema (Franța), Vinicius Junior (Brazilia)

Alături de Marco Asensio, pe banca Realului s-au mai aflat alți 5 spanioli: Luis Lopez, Jose Vallejo, Nacho Fernandez, Lucas Vazquez și Dani Ceballos.

 

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și