Închide meniul

Ce a spus Carlo Ancelotti despre posibilul transfer al lui Jude Bellingham la Real Madrid. Manchester City a intrat şi ea pe fir

Viviana Moraru Publicat: 6 ianuarie 2023, 16:35

Ce a spus Carlo Ancelotti despre posibilul transfer al lui Jude Bellingham la Real Madrid. Manchester City a intrat şi ea pe fir

Ce a spus Carlo Ancelotti despre posibilul transfer al lui Jude Bellingham la Real Madrid

Jude Bellingham, în timpul unui meci pentru Borussia Dortmund/ Profimedia

  • Ce a spus Carlo Ancelotti despre Jude Bellingham
  • Jucătorul este curtat şi de Manchester City

Carlo Ancelotti a oferit declaraţii despre transferul lui Jude Bellingham la Real Madrid. Antrenorul „galacticilor” susţine că nu duce lipsă de tineri jucători în echipă, mai ales după ce madrilenii şi-au asigurat serviciile şi tânărului brazilian Endrick.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jude Bellingham, mijlocaşul care evoluează la Borussia Dortmund, este unul dintre cei mai curtaţi jucători din fotbalul european. Pentru englezul de doar 19 an se bat echipe cu nume din campionatele puternice, iar ultima intrată pe fir este Manchester City.

Ce a spus Carlo Ancelotti despre venirea lui Jude Bellingham la Real Madrid

Carlo Ancelotti a fost întrebat despre posibilul transfer al lui Jude Bellingham la Real Madrid. Antrenorul italian susţine că echipa sa are suficienţi jucători tineri, precum Camavinga sau Tchouameni, însă a dat de înţeles că nu ar refuza transferul tânărului star de la Borussia Dortmund.

Reclamă

„Sunt foarte mulţi tineri, precum Enzo, mulţi care ies în evidenţă în media, câţiva spanioli. Bellingham este unul dintre ei, dar îmi menţin părerea, pentru că avem jucători tineri foarte buni, precum Valverde, Camavinga şi Tchouameni. Avem mulţi tineri jucători”, a declarat Carlo Ancelotti, la conferinţa d presă, citat de marca.com.

În finalul anului precedent, Real Madrid şi-a asigurat serviciile lui Endrick, un puşti minune din Brazilia, în vârstă de doar 16 ani. „Galacticii” au plătit în schimbul acestuia suma uluitoare de 70 de milioane de euro, însă jucătorul se va alătura trupei de pe Santiago Bernabeu peste doi ani, atunci când va împlini 18 ani şi îşi va putea părăsi ţara.

Reclamă

Aceeaşi sursă citată mai sus susţine totuşi că Manchester City este tot mai interesată de a obţine semnătura lui Jude Bellingham. Deşi iniţial se zvonea că Liverpool poartă negocieri cu tânărul, se pare că Pep Guardiola insistă pentru mijlocaş. Jucătorul, împreună cu tatăl lui, sunt la curent cu intenţiile campioanei Angliei, şi menţin contactul cu oficialii de la Borussia Dortmund, pentru un posibil transfer în viitor.

Jude Bellingham mai are contract cu Borussia Dortmund până în vara lui 2025. Internaţionalul englez, cotat pe site-urile de specialitate la 110 milioane de euro, a bifat 22 de partide pentru trupa din Bundesliga, marcând 9 goluri şi oferind 3 assist-uri. Englezul a evoluat şi la Campionatul Mondial din Qatar, în toate cele 5 meciuri ale naţionalei sale, reuşind să marcheze un gol şi să ofere o pasă decisivă.

Jude Bellingham, „diamantul” Angliei! Puștiul de 19 ani a doborât un record vechi de 56 de ani

Jude Bellingham a demonstrat încă o dată de ce este considerat „diamantul” Angliei! Puștiul de 19 ani a doborât un record vechi de 56 de ani, în meciul Anglia – Senegal, din optimile Campionatului Mondial din Qatar.

Reclamă 4 / 0/3

Jude Bellingham a creat faza primului gol marcat de naționala lui Gareth Southgate în fața Senegalului. Mijlocașul de 19 ani a pornit o cursă fulgerătoare pe flancul stâng și i-a pasat excelent lui Jordan Henderson, în centrul careului.

Căpitanul lui Liverpool a reluat în plasă și a adus în avantaj selecționata britanică.

Jude Bellingham a scris istorie după faza din prima repriză a partidei cu Senegal. La 19 ani și 158 de zile, Bellingham a devenit cel mai tânăr jucător care oferă o pasă decisivă pentru naționala Angliei, într-un meci de la Campionatul Mondial, începând din 1966.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat