Închide meniul

Un fost jucător de la FCSB recunoaște că a ținut cu Rapid: „Mergeam la meciurile lor pe Giuleşti!”

Cosmin Olteanu Publicat: 7 ianuarie 2023, 23:29

Reclamă
Un fost jucător de la FCSB recunoaște că a ținut cu Rapid: Mergeam la meciurile lor pe Giuleşti!”

Un fost jucător de la FCSB recunoaște că a ținut cu Rapid

Robert Ion, în timpul unui antrenament la FCSB/hepta

Robert Ion, fost jucător la FCSB, recunoaște că a ținut cu Rapid!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Ion (22 de ani) s-a despărțit de FCSB, în vara lui 2022, când a plecat la Farul Constanța. În prezent, acesta este jucătorul celor de la Poli Iași.

Un fost jucător de la FCSB recunoaște că a ținut cu Rapid

Robert Ion susține că, în copilărie, a fost suporterul celor de la Rapid. Însă, acesta spune că, în momentul de față, nu se simte atașat de niciun club din Liga 1.

Totodată, tânărul fotbalist spune că, în momentul în care a fost ofertat de FCSB, mai avea varianta să meargă la Farul Constanța, însă a dorit să nu renunțe la viața din Capitală, motiv pentru care a semnat cu formația patronată de Gigi Becali.

„Am ţinut cu Rapid, mergeam la meciurile lor pe Giuleşti. De când sunt fotbalist profesionist, nu pot să zic că am vreo afinitate pentru vreun club din Liga 1. Rapidist convins, aveam şi poze pe telefonul mamei cu Rapid pe frunte, pictat, eram rapidist convins.

Reclamă

(n.r. cum ai ajuns la FCSB?) Aveam 16 ani şi oficialii de la Regal m-au sunat şi mi-au zis «decizia e a ta, vrei să mergi la Viitorul sau la FCSB?».

Ei voiau să dea şi bani pe mine, eram dorit foarte tare. Şi eu, pentru că eram copil şi nu voiam să-mi las viaţa de Bucureşti, am zis că o să semnez cu FCSB.

Eram şi foarte, foarte încântat, ştiam că FCSB e (n.r. un club) foarte, foarte important în România, am zis că o să semnez aici”, a declarat Robert Ion, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB și-a anunțat meciurile amicale din această iarnă

FCSB a anunțat, printr-un comunicat oficial, că, pe data de 8 ianuarie, va pleca în cantonament, în Antalya (Turcia). Totodată, roș-albaștrii vor avea două meciuri amicale cu Pogon Szczecin (15 ianuarie) și Rakow Czestochowa (16 ianuarie).

„Jucătorii noștri vor reveni din vacanța de iarnă joi, 5 ianuarie, când vor efectua, în prima parte a zilei, vizita medicală (Institutul Național de Medicină Sportivă), urmând ca, după-amiază, să participe la primul antrenament din 2023.

Pe 8 ianuarie este programată deplasarea în Antalya, unde lotul FCSB se va pregăti pe terenurile Regnum Carya, din Belek, până pe 20 ianuarie, când este programată revenirea în România.

FCSB va disputa două partide amicale în stagiul de pregătire din Turcia, împotriva polonezilor de la Pogoń Szczecin (locul 4 în campionat) și Raków Częstochowa (liderul campionatului).

Programul celor două partide, care vor fi transmise în direct pe canalul de YouTube FCSBTV, este următorul:
15 ianuarie – 17:00 (16:00 ora României) – FCSB – Pogon Szczecin – Gloria Sports Arena, Belek
16 ianuarie – 17:00 (16:00 ora României) – FCSB – Rakow Czestochowa – Regnum Carya Football, Belek

Prima partidă oficială din 2023 este programată pe 22 ianuarie (20:45), la Sibiu, împotriva celor de la AFC Hermannstadt”, se arată în comunicatul emis de FCSB.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și