Închide meniul

FCSB a anunţat primele meciuri amicale ale iernii. Vicecampioana pleacă în Turcia pe 8 ianuarie

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 ianuarie 2023, 16:05 / Actualizat: 4 ianuarie 2023, 17:26

FCSB a anunţat primele meciuri amicale ale iernii. Vicecampioana pleacă în Turcia pe 8 ianuarie

FCSB a anunţat primele meciuri amicale ale iernii

FCSB a anunţat primele meciuri amicale ale iernii / Facebook FCSB

FCSB a anunţat primele meciuri amicale ale iernii în cantonamentul din Turcia. După vizita medicală ce va avea loc joi, vicecampioana pleacă în Antalya pe 8 ianuarie, unde va juca două meciuri de pregătire, pe 15 şi 16 ianuarie, cu Pogon Szczecin şi Rakow Czestochowa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Jucătorii noștri vor reveni din vacanța de iarnă joi, 5 ianuarie, când vor efectua, în prima parte a zilei, vizita medicală (Institutul Național de Medicină Sportivă), urmând ca, după-amiază, să participe la primul antrenament din 2023.

FCSB a anunţat primele meciuri amicale ale iernii

Pe 8 ianuarie este programată deplasarea în Antalya, unde lotul FCSB se va pregăti pe terenurile Regnum Carya, din Belek, până pe 20 ianuarie, când este programată revenirea în România.

FCSB va disputa două partide amicale în stagiul de pregătire din Turcia, împotriva polonezilor de la Pogoń Szczecin (locul 4 în campionat) și Raków Częstochowa (liderul campionatului).

Programul celor două partide, care vor fi transmise în direct pe canalul de YouTube FCSBTV, este următorul:
15 ianuarie – 17:00 (16:00 ora României) – FCSB – Pogon Szczecin – Gloria Sports Arena, Belek
16 ianuarie – 17:00 (16:00 ora României) – FCSB – Rakow Czestochowa – Regnum Carya Football, Belek

Reclamă

Prima partidă oficială din 2023 este programată pe 22 ianuarie (20:45), la Sibiu, împotriva celor de la AFC Hermannstadt”, se arată în postarea de Facebook a roş-albaştrilor.

Mihai Stoica nu îi dă nicio şansă la titlu Rapidului

Mihai Stoica şi-a făcut toate calculele şi nu îi dă nicio şansă la titlu Rapidului. Managerul general de la FCSB e convins că tot CFR Cluj rămâne mare favorită la ridicarea trofeului, pentru a şasea oară la rând.

Reclamă 4 / 0/3

MM pune rezultatele spectaculoase înregistrate de gruparea din Gruia pe seama salariilor uriaşe pe care le plăteşte. Oficialul vicecampioanei României a avut o reacţie categorică.

”(n.r. pe Rapid o luaţi în calcul la titlu?) Nu, nu. CFR e favorită certă, în opinia mea. Cât timp e Petrescu acolo şi cu salariile pe care le poate oferi CFR, cu forţa pe care o are…

Chestia asta… eu nu cumpăr de la second-hand. Vrăjeli că jucătorii nu sunt plătiţi… jucătorii sunt plătiţi peste tot.

Un jucător care nu e plătit merge, depune memoriu, rămâne liber şi încasează toţi banii”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
  • FCSB a anunţat primele meciuri amicale ale iernii
  • Vicecampioana pleacă în Turcia pe 8 decembrie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și