Închide meniul

Jucătorul făcut „prost” de Lionel Messi la Campionatul Mondial poate prinde un transfer stelar. Clubul imens care se luptă pentru semnătura lui

Viviana Moraru Publicat: 8 ianuarie 2023, 12:09

Reclamă
Jucătorul făcut „prost de Lionel Messi la Campionatul Mondial poate prinde un transfer stelar. Clubul imens care se luptă pentru semnătura lui

Jucătorul făcut "prost" de Lionel Messi la Campionatul Mondial poate prinde un transfer stelar

Lionel Messi şi Wout Weghorst, la Campionatul Mondial din Qatar/ Profimedia

Jucătorul făcut „prost” de Lionel Messi la Campionatul Mondial poate prinde un transfer stelar în această perioadă de mercato. Wout Weghorst poate fi înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„La ce te uiţi, prostule?” a fost replica tăioasă a lui Lionel Messi, către Wout Weghorst, la finalul partidei de la Campionatul Mondial, Olanda – Argentina. Starul argentinian s-a arătat extrem de deranjat de privirile pe care atacantul olandez i le adresa.

Jucătorul făcut „prost” de Lionel Messi la Campionatul Mondial poate prinde un transfer stelar

Potrivit presei din Anglia, Wout Weghorst este pe „radarul” lui Manchester United. „Diavolii” vor să se întărească în compartimentul ofensiv în această iarnă, după plecarea lui Cristiano Ronaldo şi ratarea transferului lui Cody Gakpo, care a ajuns la Liverpool.

Wout Weghorst evoluează la Beşiktaş sub formă de împrumut, atacantul olandez fiind sub contract cu Burnley. Plecarea sa de la clubul turc pare una iminentă, deoarece la finalul ultimei partide din Super Lig, atacantul şi-a luat la revedere de la fani.

Wout Weghorst a evoluat în 18 partide pentru Beşiktaş, reuşind să marcheze 9 goluri, şi să ofere şi patru pase decisive. Atacantul olandez a evoluat şi la Campionatul Mondial, acolo unde s-a remarcat în partida cotra Argentinei, în care a reuşit o „dublă”. Imediat după meci, vârful de 30 de ani a fost luat în vizor de către Lionel Messi.

Reclamă

De-a lungul carierei, Wout Weghorst a mai evoluat pentru Wolfsburg, unde a marcat 70 de goluri în 144 de meciuri, cât şi pentru formaţii din ţara sa natală. Olandezul se află sub contract cu Burnley de la începutul anului precedent, însă a fost îmrpumut la Beşiktaş la startul sezonului, după ce clubul său englez a retrogradat.

Lionel Messi a „detonat” internetul

Lionel Messi a „detonat” internetul. Proaspătul campion mondial cu Argentina a postat mai multe fotografii alături de coechiperii săi de la națională, iar aprecierile au curs pe bandă rulantă.

Messi continuă să trăiască un vis, după ce a ridicat în premieră Cupa Mondială deasupra capului. Argentina a învins Franța în marea finală din Qatar și a devenit „regina” fotbalului pentru a 3-a oară în istorie.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi a devenit erou național, iar postările sale din mediul online se bucură de un succes colosal. Sâmbătă, căpitanul Argentinei a postat mai multe poze alături de grandiosul trofeu și colegii săi, realizate în avionul cu care au revenit în țară.

„Cum m-ai putea convinge că magia nu există?”, a scris Lionel Messi pe contul de Instagram, în descrierea celor 4 fotografii care au făcut furori.

Postarea a adunat peste 13 milioane de aprecieri în primele 6 ore.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și