Închide meniul

Jucătorul făcut „prost” de Lionel Messi la Campionatul Mondial poate prinde un transfer stelar. Clubul imens care se luptă pentru semnătura lui

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 ianuarie 2023, 12:09

Jucătorul făcut „prost de Lionel Messi la Campionatul Mondial poate prinde un transfer stelar. Clubul imens care se luptă pentru semnătura lui

Jucătorul făcut "prost" de Lionel Messi la Campionatul Mondial poate prinde un transfer stelar

Lionel Messi şi Wout Weghorst, la Campionatul Mondial din Qatar/ Profimedia

Jucătorul făcut „prost” de Lionel Messi la Campionatul Mondial poate prinde un transfer stelar în această perioadă de mercato. Wout Weghorst poate fi înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„La ce te uiţi, prostule?” a fost replica tăioasă a lui Lionel Messi, către Wout Weghorst, la finalul partidei de la Campionatul Mondial, Olanda – Argentina. Starul argentinian s-a arătat extrem de deranjat de privirile pe care atacantul olandez i le adresa.

Jucătorul făcut „prost” de Lionel Messi la Campionatul Mondial poate prinde un transfer stelar

Potrivit presei din Anglia, Wout Weghorst este pe „radarul” lui Manchester United. „Diavolii” vor să se întărească în compartimentul ofensiv în această iarnă, după plecarea lui Cristiano Ronaldo şi ratarea transferului lui Cody Gakpo, care a ajuns la Liverpool.

Wout Weghorst evoluează la Beşiktaş sub formă de împrumut, atacantul olandez fiind sub contract cu Burnley. Plecarea sa de la clubul turc pare una iminentă, deoarece la finalul ultimei partide din Super Lig, atacantul şi-a luat la revedere de la fani.

Wout Weghorst a evoluat în 18 partide pentru Beşiktaş, reuşind să marcheze 9 goluri, şi să ofere şi patru pase decisive. Atacantul olandez a evoluat şi la Campionatul Mondial, acolo unde s-a remarcat în partida cotra Argentinei, în care a reuşit o „dublă”. Imediat după meci, vârful de 30 de ani a fost luat în vizor de către Lionel Messi.

Reclamă

De-a lungul carierei, Wout Weghorst a mai evoluat pentru Wolfsburg, unde a marcat 70 de goluri în 144 de meciuri, cât şi pentru formaţii din ţara sa natală. Olandezul se află sub contract cu Burnley de la începutul anului precedent, însă a fost îmrpumut la Beşiktaş la startul sezonului, după ce clubul său englez a retrogradat.

Lionel Messi a „detonat” internetul

Lionel Messi a „detonat” internetul. Proaspătul campion mondial cu Argentina a postat mai multe fotografii alături de coechiperii săi de la națională, iar aprecierile au curs pe bandă rulantă.

Messi continuă să trăiască un vis, după ce a ridicat în premieră Cupa Mondială deasupra capului. Argentina a învins Franța în marea finală din Qatar și a devenit „regina” fotbalului pentru a 3-a oară în istorie.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi a devenit erou național, iar postările sale din mediul online se bucură de un succes colosal. Sâmbătă, căpitanul Argentinei a postat mai multe poze alături de grandiosul trofeu și colegii săi, realizate în avionul cu care au revenit în țară.

„Cum m-ai putea convinge că magia nu există?”, a scris Lionel Messi pe contul de Instagram, în descrierea celor 4 fotografii care au făcut furori.

Postarea a adunat peste 13 milioane de aprecieri în primele 6 ore.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și