Închide meniul

Lionel Messi a „detonat” internetul: „Cum m-ai putea convinge că magia nu există?”. Ce a postat campionul mondial

Cosmin Cioboată Publicat: 7 ianuarie 2023, 21:46

Lionel Messi a „detonat internetul: „Cum m-ai putea convinge că magia nu există?. Ce a postat campionul mondial

Lionel Messi a devenit campion mondial alături de Argentina

Lionel Messi a devenit campion mondial alături de Argentina / Profimedia

  • Lionel Messi a „detonat” internetul
  • „Cum m-ai putea convinge că magia nu există?”

Lionel Messi a „detonat” internetul. Proaspătul campion mondial cu Argentina a postat mai multe fotografii alături de coechiperii săi de la națională, iar aprecierile au curs pe bandă rulantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi continuă să trăiască un vis, după ce a ridicat în premieră Cupa Mondială deasupra capului. Argentina a învins Franța în marea finală din Qatar și a devenit „regina” fotbalului pentru a 3-a oară în istorie.

Lionel Messi a „detonat” internetul: „Cum m-ai putea convinge că magia nu există?”

Lionel Messi a devenit erou național, iar postările sale din mediul online se bucură de un succes colosal. Sâmbătă, căpitanul Argentinei a postat mai multe poze alături de grandiosul trofeu și colegii săi, realizate în avionul cu care au revenit în țară.

Reclamă

„Cum m-ai putea convinge că magia nu există?”, a scris Lionel Messi pe contul de Instagram, în descrierea celor 4 fotografii care au făcut furori.

Postarea a adunat peste 13 milioane de aprecieri în primele 6 ore.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Lionel Messi este omul momentului atât în fotbal, cât și pe social media. Postarea sa de după câștigarea Cupei Mondiale, în care ridică trofeul deasupra capului, a devenit cea mai apreciată de pe Instagram. În prezent, aceasta are 74,5 milioane de like-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi, desemnat cel mai bun fotbalist al anului 2022

Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului 2022 de către Federația Internațională de Istorie și Statistică a Fotbalului (IFFHS). Distincția vine după performanța colosală reușită de argentinian la Cupa Mondială din Qatar.

Acolo, Messi și-a purtat naționala spre triumf, îndeplinindu-și visul de a deveni campion mondial alături de Argentina.

Deși Karim Benzema și Kylian Mbappe au avut, de asemenea, parte de un an excelent, Messi a fost cel care a dominat topul realizat de Federația Internațională de Istorie și Statistică a Fotbalului. Luka Modric și Erling Haaland au fost și ei nominalizați. În 2020 și 2021, distincția a fost primită de Robert Lewandowski.

Fotbaliștii anului 2022:

  • 1. Lionel Messi (275 voturi)
  • 2. Kylian Mbappe (35 voturi)
  • 3. Karim Benzema (30 voturi)
  • 4. Luka Modric (15 voturi)
  • 5. Erling Haaland (5 voturi)

Lionel Messi, declarat cetățean de onoare după triumful de la Cupa Mondială

Lionel Messi a fost declarat cetățean de onoare în Funes, o localitate din apropierea orașului Rosario. După triumful cu Argentina de la Cupa Mondială, superstarul „pumelor” a avut o primire pe măsură la întoarcerea în țară.

După parada campionilor, a urmat un nou moment special pentru „Purice”. Localitatea Funes, o zonă de lângă Rosario, orașul natal al lui Messi, a ținut să-i mulțumească fotbalistului pentru bucuria adusă țării la Campionatul Mondial din Qatar.

Căpitanul „pumelor” a fost încântat de distincția primită și le-a transmis un mesaj autorităților din Funes, dar și fanilor săi.

Reclamă

„Transmit un salut oamenilor din Funes, din Rosario în general, şi vă sunt recunoscător pentru dragostea pe care o aveţi întotdeauna, mai ales în acest moment, de când am venit de la Cupa Mondială.

Avem doar puţine zile alături de familie şi prieteni, şi este complicat să onorăm toate inițiativele, dar vă mulţumim pentru dragostea voastră. Să încheiem anul cu bine şi toate cele bune pentru viitor”, a spus Messi, într-un videoclip filmat în locuinţa sa aflată într-un cartier privat din Funes, notează Agerpres.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 22:22 LIVE VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Istvan Kovacs l-a eliminat pe Araujo 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Val de ironii la adresa lui Lionel Messi! După eliminare, oficialii lui Monterrey au făcut o postare incredibilă.
Fotbal extern • 11 apr., 11:59
Ironie uluitoare la adresa lui Lionel Messi după ce Inter Miami a fost eliminată din Liga Campionilor! Ce au postat adversarii
Lionel Messi, revenire de senzaţie la Inter Miami
Fotbal extern • 7 apr., 9:51
Lionel Messi, revenire de senzaţie la Inter Miami, după aproape o lună! A marcat un gol superb şi şi-a „salvat” echipa
Lionel Messi și-a numit succesorii
Fotbal extern • 30 mart., 20:16
Lionel Messi și-a numit succesorii! Cei 4 jucători pe care îi vede câștigători ai Balonului de Aur. Bellingham nu e printre ei
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern