Închide meniul

Nicolae Dică, foarte aproape să revină în Liga 1: „Va veni la clubul nostru!”

Sebastian Cristian Publicat: 8 ianuarie 2023, 17:00

Reclamă
Nicolae Dică, foarte aproape să revină în Liga 1: Va veni la clubul nostru!”

Nicolae Dică, foarte aproape să revină în Liga 1

Profimedia

Nicolae Dică, foarte aproape să revină în Liga 1. Antrenorul este dorit insistent de CS Mioveni, echipa aflată pe ultimul loc în clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică este liber de contract după despărțirea de FCSB și ar putea lua în calcul propunerea argeșenilor.

Nicolae Dică, foarte aproape să revină în Liga 1: „Va veni la clubul nostru!”

Dacă va semna cu CS Mioveni, tehnicianul va avea o misiune foarte dificilă. „Lanterna roșie” din Liga 1 are numai 9 puncte strânse în 21 de etape desfășurate. Penultima clasată, UTA, are cu 10 puncte în plus față de argeșeni.

Salvarea la retrogradare reprezintă un obiectiv foarte indrăzneț, însă oficialii din Mioveni au încredere în Dică.

„Au fost discuții cu Nicolae Dică! Îl dorim la Mioveni și cred că va veni în cele din urmă la clubul nostru”, a spus Constantin Stancu, directorul executiv de la CS Mioveni, pentru prosport.ro.

Reclamă

Dacă mutarea se va concretiza, fostul antrenor de la FCSB ar putea debuta pe banca clubului din Mioveni în meciul cu Petrolul, programat pe 21 ianuarie.

Ce spune Nicolae Dică despre o eventuală revenire la FCSB

După ce și-a dat demisia de la FCSB pe 1 noiembrie, Dică exclude fără să stea pe gânduri varianta unei întoarceri la FCSB, dat fiind contextul în care a plecat de la club, dar și dezamăgirile acumulate pe parcursul celor două mandate.

„Am spus că nu! (n.r. despre o posibilă revenire la FCSB). Am fost de două ori acolo ca antrenor principal și am spus că este de ajuns. Am avut trei luni contract cu FCSB în care am reușit o performanță, aceea de a merge în grupele Conference League și pentru mine a însemnat foarte mult”, a spus Dică, potrivit Sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În același timp, antrenorul crede că prestația modestă din Europa a fost cauza pentru care relația dintre el și conducere s-a deteriorat.

„De asta am fost schimbat. Cele două jocuri cu Silkeborg au fost așa, totul s-a întors împotriva mea, chiar dacă reușisem calificarea în grupe. Nu s-au uitat acele jocuri și unul dintre motive acesta a fost, că am și plecat”, a mai spus Dică.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și