Închide meniul

Nicolae Dică, foarte aproape să revină în Liga 1: „Va veni la clubul nostru!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 8 ianuarie 2023, 17:00

Nicolae Dică, foarte aproape să revină în Liga 1: Va veni la clubul nostru!”

Nicolae Dică, foarte aproape să revină în Liga 1

Profimedia

Nicolae Dică, foarte aproape să revină în Liga 1. Antrenorul este dorit insistent de CS Mioveni, echipa aflată pe ultimul loc în clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică este liber de contract după despărțirea de FCSB și ar putea lua în calcul propunerea argeșenilor.

Nicolae Dică, foarte aproape să revină în Liga 1: „Va veni la clubul nostru!”

Dacă va semna cu CS Mioveni, tehnicianul va avea o misiune foarte dificilă. „Lanterna roșie” din Liga 1 are numai 9 puncte strânse în 21 de etape desfășurate. Penultima clasată, UTA, are cu 10 puncte în plus față de argeșeni.

Salvarea la retrogradare reprezintă un obiectiv foarte indrăzneț, însă oficialii din Mioveni au încredere în Dică.

„Au fost discuții cu Nicolae Dică! Îl dorim la Mioveni și cred că va veni în cele din urmă la clubul nostru”, a spus Constantin Stancu, directorul executiv de la CS Mioveni, pentru prosport.ro.

Reclamă

Dacă mutarea se va concretiza, fostul antrenor de la FCSB ar putea debuta pe banca clubului din Mioveni în meciul cu Petrolul, programat pe 21 ianuarie.

Ce spune Nicolae Dică despre o eventuală revenire la FCSB

După ce și-a dat demisia de la FCSB pe 1 noiembrie, Dică exclude fără să stea pe gânduri varianta unei întoarceri la FCSB, dat fiind contextul în care a plecat de la club, dar și dezamăgirile acumulate pe parcursul celor două mandate.

„Am spus că nu! (n.r. despre o posibilă revenire la FCSB). Am fost de două ori acolo ca antrenor principal și am spus că este de ajuns. Am avut trei luni contract cu FCSB în care am reușit o performanță, aceea de a merge în grupele Conference League și pentru mine a însemnat foarte mult”, a spus Dică, potrivit Sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În același timp, antrenorul crede că prestația modestă din Europa a fost cauza pentru care relația dintre el și conducere s-a deteriorat.

„De asta am fost schimbat. Cele două jocuri cu Silkeborg au fost așa, totul s-a întors împotriva mea, chiar dacă reușisem calificarea în grupe. Nu s-au uitat acele jocuri și unul dintre motive acesta a fost, că am și plecat”, a mai spus Dică.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și