Închide meniul

OFICIAL. Nicolae Dică s-a despărțit de FCSB! Clubul lui Gigi Becali a făcut anunțul. Alți 2 oameni din staff au părăsit echipa

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 noiembrie 2022, 16:37

OFICIAL. Nicolae Dică s-a despărțit de FCSB! Clubul lui Gigi Becali a făcut anunțul. Alți 2 oameni din staff au părăsit echipa

Nicolae Dică a anunţat care sunt jucătorii care vor lipsi din meciul FCSB - Silkeborg!

Nicolae Dică, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

OFICIAL. Nicolae Dică s-a despărțit de FCSB. Clubul lui Gigi Becali a făcut anunțul în mediul online, mulțumindu-i lui „Dicanio” pentru munca depusă la cârma echipei în perioada 26 iulie – 1 noiembrie. FCSB a precizat că cele două părți au încheiat colaborarea pe cale amiabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a pregătit-o pe FCSB în 23 de meciuri, în cel de-al doilea mandat.

OFICIAL. Nicolae Dică s-a despărțit de FCSB!

Odată cu Nicolae Dică, de la FCSB au plecat și secunzii Viorel Tănase și George Cotigă.

„Mulțumim, Nicolae Dică!

FCSB și Nicolae Dică au reziliat marți, pe cale amiabilă, contractul pe care antrenorul în vârstă de 42 de ani îl semnase în luna iulie a acestui an.

Reclamă

Alături de acesta, clubul a încetat raporturile contractuale și cu antrenorii secunzi Viorel Tănase și George Cotigă.
Nicolae Dică a pregătit echipa noastră în 23 de partide oficiale în acest sezon (12 în Superliga, una în Cupa României Betano și 10 în preliminariile și grupele UEFA Europa Conference League), în care a obținut 9 victorii, 7 rezultate de egalitate și a pierdut de alte 7 ori. Acesta a reușit să califice echipa în grupele unei competiții europene după o pauză de cinci ani, tot el fiind la conducerea FCSB și în sezonul 2017-2018, când roș-albaștrii au ajuns până în primăvara europeană.

Clubul nostru le mulțumește lui Nicolae Dică și colaboratorilor săi și le urează mult succes în continuare!”, a anunțat FCSB, pe contul oficial de Facebook.

Mihai Pintilii, „principal” la FCSB după plecarea lui Nicolae Dică

Antrenorul care poate sta pe banca FCSB în meciul cu West Ham este, în condiţiile date, Mihai Pintilii. Din informaţiile AS.ro, cel care ocupă funcţia de delegat în cadrul clubului va conduce antrenamentele de azi şi sunt şanse mari să rămână la conducere şi pentru ultimul duel din Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Ţinând cont că duelul cu englezii este peste doar două zile, rămâne de văzut dacă Gigi Becali va reuşi să găsească un înlocuitor într-un timp atât de scurt. Andrei Prepeliţă şi Ilie Poenaru sunt favoriţii patronului roş-albaştrilor.

Gigi Becali îl apreciază mult pe Mihai Pintilii, despre care a dezvăluit că a refuzat un salariu lunar de 15.000 de euro de la Federaţie şi a rămas pe o sumă de cinci ori mai mică în funcţia de secund la FCSB. Oferta a venit pentru a deveni secundul lui Edi Iordănescu.

Cu câteva luni în urmă, Mihai Stoica era convins că Pintilii va fi antrenorul ideal pentru echipa lui Gigi Becali peste câţiva ani. Mihai Stoica spune că Mihai Pintilii trebuie să mai crească pentru a face faţă cerinţelor de la FCSB.

Gigi Becali a dezvăluit lista posibililor antrenori de la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit lista posibililor antrenori de la FCSB, după plecarea lui Nicolae Dică. Antrenorul vicecampioanei României şi-a dat demisia după înfrângerea cu U Cluj, scor 1-2, din etapa a 16-a a Ligii 1.

Patronul lui FCSB va alege, cel mai probabil, între Andrei Prepeliţă şi Ilie Poenaru. Gigi Becali regretă că nu a mai apucat să negocieze cu Marius Croitoru, care a fost deja prezentat la FC Argeş.

Nu știu nimic, vom vedea cât de curând. Îmi pare rău de Croitoru, că s-a dus (n.r. a semnat cu FC Argeș). Îmi plăcea de el. Mai sunt Prepeliță, Poenaru. Ce mi-a plăcut cel mai mult la Croitoru e că a recunoscut că el e vinovat. Bărbăție! Dacă echipa nu joacă nimic și ai crema fotbalului din România, tu ești vinovatul!

Zenga? Nu. Va veni un antrenor român. Nu mă mai grăbesc. Poate peste 3, 4, 5 zile. Poenaru? Da, am vorbit. Vom vedea, nu vreau să spun. E posibil Poenaru, posibil Prepeliță, vedem cu cine ne înțelegem„, a declarat Gigi Becali, la Palat.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și