Închide meniul

Oferte din Spania şi Franţa pentru noua senzaţie a României: „Am avut discuţii clare! Urmează să vină o ofertă oficială!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 ianuarie 2023, 8:40

Reclamă
Oferte din Spania şi Franţa pentru noua senzaţie a României: „Am avut discuţii clare! Urmează să vină o ofertă oficială!

Oferte din Spania şi Franţa pentru Daniel Paraschiv

Hepta

Oferte din Spania şi Franţa pentru noua senzaţie a României. Este vorba de atacantul celor de la Hermannstadt, Daniel Paraschiv. Vârful sibienilor are un sezon de vis, reuşind să marcheze de 9 ori în cele 21 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergiu Bodea, agentul jucătorului, a dezvăluit că sunt discuţii avansate cu echipe din Spania şi Franţa. Bordeaux este una dintre echipele care s-au interesat de Paraschiv.

Oferte din Spania şi Franţa pentru noua senzaţie a României

”Noi avem discuţii clare pentru el în Spania şi în Franţa. Cel mai aproape ar fi de Franţa. Au fost să îl vadă. Acum urmează să vină o ofertă oficială”, a spus Sergiu Bodea la sport.ro.

Reportaj special cu Daniel Paraschiv! Golgheterul lui Hermannstadt visează la un transfer în Premier League

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport, la finalul anului trecut, Daniel Paraschiv spunea că visează să ajungă în Premier League.

Părinţii şi fratele lui Paraschiv sunt născuţi în Republica Moldova. Echipa de Champions League din Moldova, Sheriff Tiraspol, vrea să-l transfere în iarna asta. Jucătorul de la Hermannstadt are un alt vis.

Reclamă
Reclamă

Nu prea sună tentant, obiectivul meu principal este Premier League. (Reporter: Cu cine ai vrea să fii coleg?) Poate cu Gabriel Jesus de la Arsenal, în atac. Aş vrea să fac un parteneriat letal cu el„, a declarat Paraschiv.

Daniel Paraschiv, debut fabulos la naţionala României

Daniel Paraschiv a avut un debut fabulos la naţionala României. Atacantul de 23 de ani a făcut show imediat după ce a fost trimis pe teren de Edi Iordănescu, în amicalul Moldova – România.

Jucătorul lui Hermannstadt a fost una dintre marile surprize pregătite de selecţionerul reprezentativei noastre. A intrat în minutul 70 al meciului de la Chişinău, ultimul test al tricolorilor înaintea preliminariilor EURO 2024.

Reclamă

Paraschiv l-a înlocuit pe George Puşcaş şi a scos penalty la prima atingere. La 18 secunde după ce aşi-a făcut apariţia pe teren, tânărul jucător a fost faultat de un adversar şi a scos un penalty.

Tot el şi-a asumat răspunderea de a executa lovitura de la 11 metri. Daniel Paraschiv a executat fără greşeală şi a înscris la un minut după ce a debutat la prima reprezentativă.

Dan Petrescu s-a convins: “E cel mai bun atacant român!”

Dan Petrescu s-a convins și a făcut un anunț răsunător, după FC Hermannstadt – CFR Cluj 2-3. Antrenorul campioanei României a vorbit la superlativ despre atacantul de 23 de ani al sibienilor.

Eu regret sută la sută că l-am pierdut. Nu eram la CFR când a plecat. Băiatul acesta nu scăpa din mâna mea. Băiatul acesta este, în momentul de faţă, cel mai bun atacant român. Cel mai bun atacant pe care îl are România. Sută la sută!”, a spus Dan Petrescu, potrivit digisport.ro.

Daniel Paraschiv este cotat la 450.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și