Închide meniul
Video

Reportaj special cu Daniel Paraschiv! Golgheterul lui Hermannstadt visează la un transfer în Premier League: „Vreau să fac un parteneriat letal cu Gabriel Jesus”

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 decembrie 2022, 21:34

Reportaj special cu Daniel Paraschiv! Golgheterul lui Hermannstadt visează la un transfer în Premier League

Daniel Paraschiv este golgheterul lui Hermannstadt / Antena Sport

  • Daniel Paraschiv este al doilea golgheter al României
  • Reportaj special cu atacantul lui Hermannstadt

Reportaj special cu golgheterul lui Hermannstadt, Daniel Paraschiv. Marcatorul de naţională de la Sibiu i-a scris deja lui Moş Crăciun şi i-a cerut cât mai multe meciuri pentru naţionala României. Aşa crede că poate să prindă un transfer în Premier League, acolo unde vrea să facă un atac irezistibil alături de idolul lui din naţionala Braziliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revenirea pe arena din Sibiu le-a purtat noroc! Atacantul de naţională de la Hermannstadt, Paraschiv, a sărbătorit victoria cu liderul Farul la Târgul de Crăciun din Sibiu. Al doilea golgheter al Ligii 1, după Andrea Compagno, s-a abţinut de la dulciurile preferate şi de la vin fiert.

Reportaj special cu Daniel Paraschiv

(Reporter: Ce ai mânca, dacă ai putea?) De toate, cred. Sunt destul de pofticios, dar trebuie să mă abţin„, a declarat Daniel Paraschiv în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Paraschiv s-a ferit şi de caruselul de la Târgul de Crăciun.

Acum am alte distracţii. Îmi plăcea schiul până la un moment dat. Îmi mai place să merg la Aqua Park-uri„, a mai spus vârful de 23 de ani.

Reclamă

Părinţii şi fratele lui Paraschiv sunt născuţi în Republica Moldova. Echipa de Champions League din Moldova, Sheriff Tiraspol, vrea să-l transfere în iarna asta. Jucătorul de la Hermannstadt are un alt vis.

Nu prea sună tentant, obiectivul meu principal este Premier League. (Reporter: Cu cine ai vrea să fii coleg?) Poate cu Gabriel Jesus de la Arsenal, în atac. Aş vrea să fac un parteneriat letal cu el„, a declarat Paraschiv.

Daniel Paraschiv a marcat 9 goluri în această ediţie de campionat şi este la egalitate cu Denis Alibec. Andrea Compagno a marcat de 13 ori.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Paraschiv, debut fabulos la naţionala României

Daniel Paraschiv a avut un debut fabulos la naţionala României. Atacantul de 23 de ani a făcut show imediat după ce a fost trimis pe teren de Edi Iordănescu, în amicalul Moldova – România.

Jucătorul lui Hermannstadt a fost una dintre marile surprize pregătite de selecţionerul reprezentativei noastre. A intrat în minutul 70 al meciului de la Chişinău, ultimul test al tricolorilor înaintea preliminariilor EURO 2024.

Paraschiv l-a înlocuit pe George Puşcaş şi a scos penalty la prima atingere. La 18 secunde după ce aşi-a făcut apariţia pe teren, tânărul jucător a fost faultat de un adversar şi a scos un penalty.

Tot el şi-a asumat răspunderea de a executa lovitura de la 11 metri. Daniel Paraschiv a executat fără greşeală şi a înscris la un minut după ce a debutat la prima reprezentativă.

Dan Petrescu s-a convins: “E cel mai bun atacant român!”

Dan Petrescu s-a convins și a făcut un anunț răsunător, după FC Hermannstadt – CFR Cluj 2-3. Antrenorul campioanei României a vorbit la superlativ despre atacantul de 23 de ani al sibienilor.

Eu regret sută la sută că l-am pierdut. Nu eram la CFR când a plecat. Băiatul acesta nu scăpa din mâna mea.

Băiatul acesta este, în momentul de faţă, cel mai bun atacant român. Cel mai bun atacant pe care îl are România. Sută la sută!”, a spus Dan Petrescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Daniel Paraschiv este cotat la 450.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:46 Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf 0:08 VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal 16
apr.
23:55
PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs
16
apr.
23:50
VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League
16
apr.
23:35
Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi
16
apr.
23:15
Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo
16
apr.
23:05
Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor
16
apr.
22:48
Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru
16
apr.
22:39
Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam
16
apr.
21:28
Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Rezultatele analizelor jucătorului din Liga 1, depistat pozitiv la testul anti-drog
Liga 1 • 15 apr., 18:52
Rezultatele analizelor jucătorului din Liga 1, depistat pozitiv la testul anti-drog! Reacţia de ultim moment a clubului
Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată despre plecarea de la naţională
Echipa naţională • 12 apr., 10:41
Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată: „Dacă ştiam că vine Iordănescu, nu mai plecam de la naţională! Trăgea sforile să revină!”
Sancţiuni drastice după FC Hermannstadt - U Cluj
Liga 1 • 10 apr., 19:27
Sancţiuni drastice după FC Hermannstadt – U Cluj! Ce amenzi şi suspendări a dictat Comisia de Disciplină
Gafă monumentală în Arsenal - Bayern! Campioana Germaniei putea primi cel mai caraghios penalty
Liga Campionilor • 10 apr., 9:52
Gafă monumentală în Arsenal – Bayern! Campioana Germaniei putea primi cel mai caraghios penalty! Tuchel: „Nu a avut curaj”
Scandal uriaş după Arsenal - Bayern Munchen 2-2!
Liga Campionilor • 10 apr., 8:15
Scandal uriaş după Arsenal – Bayern Munchen 2-2! „Tunarii” puteau beneficia de un penalty la ultima fază! Ce s-a întâmplat