Închide meniul

Dumitru Dragomir a numit cel mai bun antrenor din România: „A luat-o de tânăr, fără școală mare!”

Cosmin Olteanu Publicat: 9 ianuarie 2023, 17:36

Reclamă
Dumitru Dragomir a numit cel mai bun antrenor din România: A luat-o de tânăr, fără școală mare!”

Dumitru Dragomir a vorbit despre noii acționari de la Dinamo

Dumitru Dragomir este fostul președinte LPF / Hepta

Dumitru Dragomir a numit cel mai bun antrenor din România! Fostul șef LPF susține că Dan Petrescu este cel mai bun tehnician din fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a revenit pe banca celor de la CFR Cluj în august 2021. Alături de formația din „Gruia”, „Bursucul” a obținut patru titluri de campion.

Dumitru Dragomir a numit cel mai bun antrenor din România

Fostul șef LPF susține că, în opinia sa, cel mai bun antrenor din România este Dan Petrescu. Totodată, acesta atrage atenția la faptul că performanțele obținute de CFR Cluj, în ultimii ani, sunt datorate și celorlalți oameni din club.

„Cel mai bun antrenor. A luat-o de tânăr, fără școală mare de antrenori, a fost ajutat și e cel mai bun antrenor din România. Acolo nu a fost doar el, a fost o întreagă echipă și e și acum, cu Balaj, acolo e o echipă și seriozitate, s-au băgat bani an de an.

Diferența dintre echipa lui Becali, Hagi și Petrescu e că Hagi și Gigi Becali au vrut să crească jucători și au luat bani de ei, iar Petrescu a cumpărat jucători la final de carieră, valoroși, și a avut rezultate. Pe el nu l-a interesat să vândă, să facă bani, pe Becali l-au interesat banii”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru sport.ro.

Reclamă

CFR Cluj se luptă la titlu și în acest sezon

CFR Cluj are ca obiectiv, și în acest sezon, câștigarea titlului de campioană. În prezent, trupa lui Dan Petrescu se află pe locul 2 din Liga 1, cu 44 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

Avem buget, nu discut mult despre ce jucători vor veni. Eu sunt cel care susțin că fiecare transfer trebuie comunicat pe site după ce s-au finalizat documentele. Suntem în discuții, într-adevăr. Ce e foarte important este că suntem în situația în care trebuie doar să finisăm. Nu facem modificări majore, cum a fost în vară”, a declarat Dan Petrescu, recent, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și