Închide meniul

Dumitru Dragomir îl cere pe Ionuţ Luţu antrenor la FCSB: „E de o inteligenţă rară!”. Ce a spus despre plecarea lui Leo Strizu

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 ianuarie 2023, 11:10

Reclamă
Dumitru Dragomir îl cere pe Ionuţ Luţu antrenor la FCSB: „E de o inteligenţă rară!. Ce a spus despre plecarea lui Leo Strizu

Dezvăluiri fabuloase despre Ionuţ Luţu, mâna dreapta a lui Gigi Becali

Gigi Becali şi Ionuţ Luţu / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Dumitru Dragomir îl cere pe Ionuţ Luţu antrenor la FCSB, după plecarea lui Leo Strizu. Fostul şef al fotbalului românesc e convins că „aghiotantul” lui Gigi Becali merită să fie pus pe banca vicecampioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Luţu este aproape de a obţine licenţa Pro. O putea primi mai devreme, dar în 2019 nu a trecut proba practică. Luţu a câştigat Cupa României, cu Steaua, în 1999.

Dumitru Dragomir îl cere pe Ionuţ Luţu antrenor la FCSB

Fostul preşedinte al LPF are încerede că Luţu poate fi varianta ideală pentru FCSB, mai ales că are o relaţie specială cu Gigi Becali.

Luţu este de o inteligenţă rară, rară! Ca fotbalist, nu cred că a existat un talent mai mare după Hagi. Este de o isteţime rară.

Oameni buni, când la Steaua a început să meargă treabă cu Strizu şi Pintilie (n.r. Pintilii), cineva a băgat coada. Când începe să meargă bine, cineva strigă. Ce deranjează că Strizu se mai ducea să spună o poantă. Pentru ce să strici taraba? Dacă acum începe prost?

Reclamă

Nu este academie, e o meserie. Cum e zideria, pictura. Dacă ai talent, poţi să antrenezi. Dacă nu, nu! Uitaţi-vă la Mourinho, care nu a jucat fotbal mai deloc. Şi dacă eşti oligofren, tot înveţi meseria asta. Dacă ai talent şi în arbitraj, şi în fotbal…

E nevoie de şcoala de antrenor, dar pentru marii fotbalişti sau fotbaliştii care au jucat peste 10 ani în prima ligă, ar trebui să le dea într-un an de zile licenţa. E o meserie!„, a declarat Dumitru Dragomir la Pro Arena.

Gigi Becali a şi recunoscut, în trecut, că şi-ar dori să îl vadă pe Luţu antrenor la echipa lui. Şi Ilie Dumitrescu crede în această variantă.

Reclamă 4 / 0/3

Luțu nu e cu nimic sub ce a fost Pintilii. uțu e și mai versat, are și școala vieții și a fost și fotbalist. Dacă îl ai pe Neubert să-ți facă și termină și el școala asta, Luțu poate să gestioneze vestiarul ăla mai bine decât oricine. Așa cum e el!.

Are școala vieții, a fost fotbalist. Noi vorbim de profilul de antrenor care acceptă să îi facă schimbare Gigi. Eu spun că ăsta e profilul de antrenor care îi convine lui Gigi”, spunea Ilie Dumitrescu, în luna decembrie, la digisport.ro.

Ionuț Luțu, șoferul lui Gigi Becali, inclus în Hall of Fame

Luţu a fost inclus în Hall of Fame de clubul FC U Craiova 1948. Omul de încredere al latifundiarului din Pipera a avut un mesaj pentru suporterii olteni.

Cariera de fotbalist a lui Ionuț Luțu se leagă de Craiova. Cele mai bune evoluții din carieră le-a avut în tricoul formației din Bănie.

Mulțumesc din suflet pentru onoarea de a fi o stea în familia Universității Craiova. Mulțumesc încă o dată pentru această distincție, rog suporterii să fie lângă echipă, că avem echipă. Știința până la moarte”, a spus Ionuț Luțu, în videoclipul postat de FC U Craiova 1948, pe Facebook.

Leo Strizu, OUT de la FCSB

Leo Strizu e OUT de la FCSB după doar două luni. Mihai Stoica a anunțat că Gigi Becali caută un alt antrenor pentru banca vicecampioanei României.

MM Stoica a explicat că Leo Strizu are șanse mici să mai continue pe banca roș-albaștrilor, motiv pentru care nici măcar nu a plecat alături de FCSB în cantonamentul din Antalya.

Reclamă

A fost. Nu ştim, în momentul ăsta, dacă va mai fi tot el. Nu ştim dacă el va continua. Nu cred că poate cineva să ne oblige să luăm antrenorul cu noi, dacă nu ştim dacă el va mai continua. Nu se ştie dacă va mai fi el în continuare!

Evaluăm situaţia, probabil că nu va rămâne Strizu. Îl trimitem acolo dacă el nu va mai fi? Asta căutam acum. Sunt şi alte probleme la momentul ăsta. Când vom decide, vom anunţa, când noul antrenor va ajunge la echipă”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și